MENU

Ποιος θα το περίμενε πως θα έφτανε η ημέρα που ο Παναθηναϊκός θα φιγουράρει στην τέταρτη θέση των υποψήφιων ομάδων για υποβιβασμό σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχουν βγάλει από τώρα οι στοιχηματικές εταιρίες και πριν ακόμα γίνει η πρώτη σέντρα για τη Super League της σεζόν 2018-19.

Κι όμως, ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου το κατάφερε και αυτό. Συνηθίζαμε τα προηγούμενα χρόνια τέτοια εποχή να βλέπουμε την απόδοση που δίνεται για να καταφέρει το τριφύλλι να κατακτήσει το πρωτάθλημα να είναι ΠΑΝΤΑ στην πρώτη τετράδα . Πλέον όμως στην κατάσταση που έχει φέρει τον σύλλογο ο μεγαλομέτοχος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Μία εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς των πράσινων για το νέο πρωτάθλημα στην Ξάνθη, η στοιχηματική εταιρία «Stoiximan», έχει ειδικό στοίχημα «Ουραγός Super League 2018-19» και ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτο φαβορί για υποβιβασμό με απόδοση 5.25 μετά από τις Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισα που έχουν 3.75, 4.50 και 5.00 αντίστοιχα. Μάλιστα, ενδεικτικό είναι πως ο ΟΦΗ που μόλις ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ έχει απόδοση 35.00 να είναι στον πάτο της βαθμολογίας στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την, όπως όλα δείχνουν, δυσκολότερη σεζόν της ιστορίας του και για αυτό βεβαίως υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκησή του που με τις άστοχες ενέργειές τους έφεραν την ομάδα στη σημερινή κατάσταση.

Κάτω από τον (νεοφώτιστο) Άρη και τον Πανιώνιο!

Η Stoiximan είναι η μοναδική εταιρία που έχει ειδικό στοίχημα για τον ουραγό της φετινής Super League και οι υπόλοιπες απλά σε αφήνουν να ποντάρεις στον πρωταθλητή. Ομως, ακόμα και εκεί ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου δεν βρίσκεται σε καμία στην πρώτη τετράδα, όπως, γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αξιοσημείωτο είναι πως η «Goalbet» προσφέρει τους πράσινους ως 8ο (!!!!) φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 150 έχοντας από πάνω του, ομάδες όπως ο νεοφώτιστος Άρης, ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος.

Από την τετράδα σε 7ο φαβορί

Από εκεί και πέρα μια θέση παραπάνω, την 7η, για τίτλο τον έχει στις αποδόσεις που προσφέρει στους πελάτες της η στοιχηματική εταιρία «Novibet». Συγκεκριμένα φέρνει τους πράσινους στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας με απόδοση 150, αφήνοντας παρακάτω από τον Παναθηναϊκό τον Άρη και για αυτό το τριφύλλι ανέβηκε μια θέση σε σχέση με την Goalbet!

Σε καλύτερη μοίρα έχουν τον Παναθηναϊκό οι στοιχηματικές εταιρίες Tipbet και Interwetten προσφέροντας τον ως 5ο φαβορί για την κατάκτηση της Super League με αποδόσεις 90 και 105 αντίστοιχα. Οι πράσινοι είναι κάτω από τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο

Εξυπακούεται πως και μόνο που έφτασε η ημέρα που γίνεται συζήτηση για το αν ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στην κατηγορία είναι θλιβερό, ωστόσο, το ζητούμενο είναι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη να καταφέρουν στο γήπεδο να διαψεύσουν τις προβλέψεις και παρά τις ουκ ολίγες δυσκολίες που υπάρχουν να γλιτώσουν την ομάδα από την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της.

Τέταρτο φαβορί για υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός!