MENU

Αν κάποια στιγμή φίλοι μου η αχαριστία θεωρηθεί ποινικό αδίκημα οι πρώτοι που θα πρέπει να μπουν στο μπουντρούμι είναι όσοι τολμούν και αμφισβητούν τον Γιάννη Αλαφούζο και την προσφορά του στον Παναθηναϊκό. Γιατί την ώρα που όλοι αυτοί οι βλάσφημοι κράζουν εκ του ασφαλούς κάνοντας τα μπάνια τους πάνω στο ροζ φλαμίνγκο τους στη Βοϊδοκοιλιά, στο Κορωπί ένας άγρυπνος φρουρός της παναθηναϊκής ιδέας συνεχίζει την εκτόξευση του «τριφυλλιού» σε όλα τα επίπεδα. Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις;

Το διοικητικό μέλλον της ομάδας είναι εξασφαλισμένο, καθώς η μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει μπει στην τελική ευθεία. Μέχρι να αποκτήσει στίχους ο εθνικός ύμνος της Ισπανίας και six pack ο Βλάσης Τσάκας θα ‘χει ολοκληρωθεί το μεγάλο deal. Για το αγωνιστικό ούτε λόγος. Χάρη στις μεθοδικές κινήσεις του Mr ΣΚΑΪ για να βρεις τους παίκτες του «τριφυλλιού» φέτος, πρέπει να τους βάλεις στο σαζάμ ή στο «Σε είδα» της Athensvoice. Εκεί που υπήρχε ένα μικρό προβληματάκι ήταν στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά και αυτό λύθηκε μια και καλή με μια μεταγραφή που συζητιέται εδώ και λίγες ώρες σε όλη την Ευρώπη.

Οι τυχεροί φίλοι της ομάδας που την ακολουθούν στο Facebook έτρεξαν πιο γρήγορα και απ’ τον Μπολτ στο αεροδρόμιο για την υποδοχή, μόλις είδαν το status στην επίσημη σελίδα του «τριφυλλιού»: «Νίκος Νταμπίζας: “Είμαστε σε φάση αξιολόγησης. Απόφαση με κριτήρια που έχουμε βάλει”». Από τη σύνταξη και τη σαφήνεια του post η πρώτη τους σκέψη ήταν ότι τα social media του Παναθηναϊκού ανέλαβε ο Πάτρικ Ογκουνσότο ή η Δεβόρα του Ζάχου Δόγκανου.

Περίμεναν μάλιστα ότι στο νέο ποστάρισμα του ο μυστηριώδης συντάκτης θα έκλεινε με την ατάκα- σήμα κατατεθέν «πώς γκένεν αυτό;» ή έστω με ένα «κύριους Ντιμούτρις δεν είναι εδώ κύριους Ζάχους». Κανείς δεν είχε φανταστεί ότι το όνομα που έκλεισε ο Αλαφούζος ήταν ακόμα μεγαλύτερο και απ’ αυτά τα δυο.

Μόλις ήρθε και το δεύτερο κομμάτι του status άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο: «Γιώργος Δώνης: “Βασική η θέση επιθετικού. Πάμε καλά μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Όχι καλοί τόσο στο εκτελεστικό κομμάτι. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στη μονομαχία και στην επικοινωνία σε κάποιες θέσεις. Να βγάλουμε ποδοσφαιριστές ηγέτες από τους νέους παίκτες”». Κάποιος που δεν ασχολείται με το χώρο θα νόμιζε ότι ο υπεύθυνος social media του Παναθηναϊκού, δεν γράφει status, αλλά κάνει κάτι πιο ουσιαστικό. Στέλνει σήματα μορς στον Υμηττό για να τον καταλάβει και ο εξωγήινος του Μητσοτάκη.

Όπως ήταν λογικό οι οπαδοί της ομάδας πέταξαν τη σκούφια τους απ’ τη χαρά τους, βλέποντας άλλη μια στιγμή μεγαλείου της διοίκησης Αλαφούζου και αυτό φάνηκε στα ενθουσιώδη σχόλιά τους κάτω απ’ το status:

* Μάλλον του τύπου που γράφει του εξοφλήσανε κανά εξάμηνο και γράφει μαζεμένα όσα post δεν έκανε τόσους μήνες

* Βάλατε τον Ταϊλανδό να τα γράφει με googletranslate ή κανένα δωδεκάχρονο;

* Ρε τι μεταγραφάρα έκανε ο Αλαφούζος πάλι. Έφερε αυτόν που έγραφε τα πανό του Ολυμπιακού με τα «συνχαρητήρια» και τον «Εβαγγελισμό».

* Τον μπαγάσα τον Ανατολάκη! Μας χάκαρε το Facebook…

* Ψηλέ αν πας ποτέ στο «Ομιλείτε ελληνικά» θα ψωνίσεις από σβέρκο. Μέχρι και απ’ τον Φατσέα θα χάσεις.

* Μεγάλε ελπίζω να ‘χες πάρει προφυλάξεις γιατί με τέτοιο πήδ@μα που της έριξες, σε 9 μήνες θα είσαι πατέρας της ελληνικής γλώσσας.

Κάποιοι άλλοι πιο ψαγμένοι οπαδοί αποθέωσαν τον Γιάννη Αλαφούζο γιατί κατάφερε να γράψει ιστορία και να ταπεινώσει τον Ζούκερμπεργκ. Ο τιτάνας βρήκε τον μοναδικό άνθρωπο στον πλανήτη που κατόρθωσε να παρακάμψει τον αλγόριθμο του facebook με προσπέραση απ’ τα δεξιά. Ούτε αυτός δεν κατάφερε να σκανάρει τι ήθελε να γράψει ο καλλιτέχνης.

Μετά από λίγη ώρα φίλοι μου και αφού ο συντάκτης έκανε edit για να διορθώσει το αρχικό κείμενο (του είχαν ξεφύγει 2 σωστές λέξεις και του χάλαγαν το σερί) αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο Αλαφούζος τους τρέλανε όλους και έριξε τη βόμβα της χρονιάς, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Έφερε στο «τριφύλλι» τον θρυλικό αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού για να αναλάβει τα social media της ομάδας.

Γιατί ο Θωμάς Μάτσιος είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να εξηγήσει απλά και ξεκάθαρα στο πανελλήνιο το στρατηγικό σχέδιο του Αλαφούζου και τι ακριβώς συμβαίνει στην κόντρα του με τον ερασιτέχνη. Να είστε προετοιμασμένοι φίλοι μου. Αν δείτε στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού status που θα λέει: «Nαι ναι ναι... εμείς γιατί... κοίταξε στην.. αρχή, ούτε... ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει αυτό το παιχνίδι. Αλλά ύστερα μό-μόλις είπαμε ότι αυτό εμείς δε θέλαμε, αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι λέ..λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέ..νέος διαιτητής για να οριστεί για να.. για να.. αφού ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι, ύστερα ακούς μόλις είπανε... είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε...δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!» θα ξέρετε ποιος είναι ο συντάκτης. Με τη σφραγίδα επιτυχίας του Γιάννη Αλαφούζου.

Βόμβα Αλαφούζου: Έφερε τον Θωμά Μάτσιο στον Παναθηναϊκό!