MENU

Μπορεί να υπέφερε σε αρκετά σημεία του ματς, όμως η πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα Μαλέρμπ, η αστοχία της Ομόνοιας και το γκολ του Ρόλαντ Άλμπεργκ έδωσαν στον Πανιώνιο την φιλική νίκη επί της Ομόνοιας (1-0) σε φιλική αναμέτρηση που έγινε επί πολωνικού εδάφους

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό είχε τις δύο πρώτες μεγάλες στιγμές του ματς, όταν στο 21ο λεπτό ο Λόπεζ με αυτοθυσία έδιωξε το σουτ του Μασούρα και τρία λεπτά αργότερα ο Μεχίας νίκησε στο τετ-α-τετ τον Σπιριντόνοβιτς.

Ωστόσο στο 37ο λεπτό, ο Πανιώνιος βρήκε το γκολ, όταν ο Άλμπεργκ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη οι Κύπριοι είχαν πιο πολλές καλές στιγμές με τους Ντάρμπισιρ (54’), Μόντες (62’), Άλεξ (70’), Βύντρα (72’) Ζίβετς (76’) να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, απέναντι σε έναν Πανιώνιο που επηρεάστηκε από τις πολλές αλλαγές.

Οι Κύπριοι άσκησαν πίεση και στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως οι ευκαιρίες από Μόντες (78’) και Ενρίκεζ (84’, 90’) σπαταλήθηκαν εκ νέου, με τον Πανιώνιο να κρατάει ως το τέλος την φιλική νίκη με 1-0.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Άλμπεργκ, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντε Ταντέο, Μίκο, Κόρμπος, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σεράφ, Καμαρά, Γεσίλ.

Ομόνοια: Μεχίας, Γκαφούρ, Βύντρα, Λόπεζ, Μανρίκε, Τζαΐλσον, Λοέ, Άλεξ, Χριστοφή, Ραμίρεζ, Ντάρμπισιρ.

Πανιώνιος - Ομόνοια 1-0