MENU

O 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε δείξει διάθεση να... περιμένει την ισπανική Εϊμπάρ, με τους διοικούντες την ΑΕΚ να αποφασίζουν τελικά να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του από τους «Τζιαλορόσι» με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και οι άνθρωποι της Ρόμα κατέστησαν σαφές ότι η μεταγραφή του Έκι Πόνσε μπορεί πλέον να ολοκληρωθεί.

Από την ΑΕΚ δεν έχουν πάρει ακόμα την οριστική τους απόφαση για την απόκτηση ή όχι του Έκι Πόνσε, αλλά το σημαντικό είναι ότι πλέον ο δανεισμός του 21χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού από την Ρόμα είναι καθαρά στο... χέρι τους και μπορεί μάλιστα να ολοκληρωθεί άμεσα αν το επιθυμήσουν.

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί πάντως είναι ότι η έλευση ή όχι του Έκι Πόνσε στην Αθήνα για την ΑΕΚ δεν συνδέεται με την περίπτωση του συμπατριώτη του, Λούκας Μπογέ της Τορίνο, την οποία προχωράει η Ένωση ανεξάρτητα από την αλλαγή δεδομένων που προέκυψε το Σάββατο από το... έτερο μεταγραφικό μέτωπο.

«Άνοιγμα» Πόνσε σε ΑΕΚ!