MENU

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται επί καθημερινής βάσης. Ένα ακόμη έρχεται από τη Σερβία και την Telegraf, η οποία τονίζει σε δημοσίευμά της ότι ο 24χρονος αμυντικός χαφ που μπορεί να παίξει και στόπερ, Μάρκο Γέβτοβιτς, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων» εδώ και μήνες.

Συγκεκριμένα, το σερβικό ρεπορτάζ τονίζει ότι οι επαφές του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν αλλά και τον παίκτη, ξεκίνησαν πάνω από δύο μήνες πριν, όταν οι Πειραιώτες ρώτησαν τον σερβικό σύλλογο για την τιμή του παίκτη και τον ίδιο εάν θα επιθυμούσε να αλλάξει περιβάλλον. Στη δεύτερη επαφή των δύο συλλόγων -σύμφωνα πάντα με την Telegraf- έγινε κουβέντα για το συμβόλαιο και το μέλλον του παίκτη, όμως οι επαφές διακόπηκαν όταν ξεκίνησε η αγωνιστική κρίση του Ολυμπιακού. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο οι Σέρβοι εκτιμούν ότι δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δηλαδή λόγω των κακών αποτελεσμάτων των «ερυθρόλευκων» και της έκτοτε αλλαγής πολλών δεδομένων στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Φυσικά, λόγος γίνεται και για τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο συλλόγων και τα κατά καιρούς deal τους, όπως στις περιπτώσεις των Φέισα, Σκέποβιτς, Γιάνκοβιτς, Ζντιέλαρ και Τζούρτζεβιτς. Τώρα, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Γέβτοβιτς παραμένει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ότι οι επαφές με την Παρτιζάν έχουν ξεκινήσει ξανά και πως η σερβική ομάδα είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη χωρίς να ζητήσει «τρελά» λεφτά, ακριβώς λόγω της σταθερής συνεργασίας που έχουν οι δύο σύλλογοι. Το ποσό αυτό θα κυμαίνεται ανάμεσα στις 500 και τις 800 χιλιάδες ευρώ, συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τους περσινούς πρωταθλητές Σερβίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Γέβτοβιτς έκανε μακράν την καλύτερη σεζόν του, μετρώντας 38 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου έχει 101 συμμετοχές, 11 γκολ και 6 ασίστ από το 2015 όταν και αποκτήθηκε από την Νόβι Παζάρ έναντι μόλις 50 χιλ. ευρώ.

«Στόχος του Ολυμπιακού ο Γέβτοβιτς»