MENU

Η απόσταση που φαίνεται να χωρίζει εδώ και μήνες την ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Σωκράτη Κόκκαλη, επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά και την Κυριακή με ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τις σχέσεις των δύο πλευρών. Ο ιστορικός πρόεδρος και αναμορφωτής στη σύγχρονη εποχή του συλλόγου, έκλεισε τα 79 του χρόνια και σε αντίθεση με το τι συνέβαινε τα περασμένα χρόνια ή συμβαίνει για άλλες μορφές της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, η πειραϊκή ΠΑΕ αγνόησε το γεγονός και δεν του ευχήθηκε.

Τα προηγούμενα χρόνια η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν παρέλειπε να στείλει τις ευχές της στον άνθρωπο που έβγαλε τους «ερυθρόλευκους» από τα «πέτρινα χρόνια», όπως μπορείτε να δείτε στις αναρτήσεις που είχε πραγματοποιήσει στα social media, τόσο τον Μάιο του 2017, όσο και τον Μάιο του 2016. Φέτος, όμως, τα γενέθλια του Σωκράτη Κόκκαλη απουσίαζαν ολοκληρωτικά από τις αναφορές των Πειραιωτών...

Πρόσφατα είναι άλλωστε τα τελευταία «επεισόδια» στην κόντρα μεταξύ του νυν και του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, με τις κατηγορίες του «ερυθρόλευκου» Τύπου κατά του Κόκκαλη για... σχέσεις του με την ΑΕΚ. Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κόκκαλης έγινε στόχος των προσφιλών στην ΠΑΕ μέσων ή «φωνών», αφού αντίστοιχα «περιστατικά» υπήρξαν και στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα με διαφορετικές αφορμές, όπως στην περίπτωση του δημοσιεύματος του «Γαύρου» αλλά και άλλα σε οπαδικές ιστοσελίδες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και το ότι από όλες τις ενεργές ιστοσελίδες που ασχολούνται με την επικαιρότητα του Ολυμπιακού, μονάχα η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «ΦΩΣ» αφιέρωσε ανάρτηση για τα γενέθλια του πρώην προέδρου της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός... ξέχασε τον Σωκράτη Κόκκαλη! (pics)