MENU

Είναι η φωνή της Ελληνικής ραδιοφωνίας που μετέφερε σε κάθε ελληνικό σπίτι τα ιστορικά ταξίδια του Παναθηναϊκού μέσα στο χρόνο. Τους αγώνες που έκαναν γνωστό σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο τον Panathinaikos. Έχει παρακολουθήσει πολλές εκατοντάδες παιχνίδια των πράσινων και έχει ζήσει την ομάδα σε αρκετές από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της.

Ο Χρήστος Κοντός συμμετέχει στην ψηφοφορία του All Time Classics του SDNA και επιλέγει την δική του καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών για το «τριφύλλι».

Όπως ο ίδιος τονίζει βέβαια, θα μπορούσε να βγάλει… δέκα ενδεκάδες ωστόσο τον περιορίσαμε μόλις στη μία! Αναγκασμένος, λοιπόν, να αδικήσει κάποιους ξεκινάει και επιλέγει ως κορυφαίο παράγοντα τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και ως προπονητή των Στέφαν Μπόμπεκ.

Ως σύστημα προτιμά το 4-4-2 και πάμε να δούμε τι επιλέγει για την κάθε θέση.

Κάτω από τα δοκάρια, τον Γιόζεφ Βάντσικ, στην τετράδα της άμυνας τους Στράτο Αποστολάκη, Νίκο Καρούλια, Τάκη Λουκανίδη και Γιάννη Κυράστα. Βέβαια, και πάλι όπως χαρακτηριστικά λέει είναι πολύ άδικο που αφήνει εκτός παίκτες όπως ο Ρενέ Χένρικσεν ή ο Γιάννης Καλιτζάκης.

Ως αμυντικά χαφ τους Βέλιμιρ Ζάετς και Χουάν Ραμόν Ρότσα, στα δύο «φτερά» τους Γιώργο Καραγκούνη και Μίμη Δομάζο και στην επίθεση τους Δημήτρη Σαραβάκο και Κριστόφ Βαζέχα. Και σε αυτή την περίπτωση αισθάνεται να αδικεί παικταράδες όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Γιώργος Δεληκάρης όμως είπαμε… δεν υπάρχουν άλλες θέσεις!

Ο ALL TIME CLASSIC ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ

Παράγοντας: Γιώργος Βαρδινογιάννης

Προπονητής: Στέφαν Μπόμπεκ

Σύστημα: 4-4-2

Τερματοφύλακας: Γιόζεφ Βάντσικ

Αμυντικοί: Στράτος Αποστολάκης, Τάκης Λουκανίδης, Γιάννης Κυράστας, Νίκος Καρούλιας

Μέσοι: Γιώργος Καραγκούνης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Βέλιμιρ Ζάετς, Μίμης Δομάζος

Επιθετικοί: Δημήτρης Σαραβάκος, Κριστόφ Βαζέχα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ PHILIPS ONEBLADE.

Ταυτόχρονα μπορείτε να συμμετέχετε και στις ψηφοφορίες των άλλων ομάδων που βρίσκονται σε εξέλιξη:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ALL TIME CLASSIC ΑΕΚ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ALL TIME CLASSIC ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

O Χρήστος Κοντός επιλέγει τον δικό του All Time Classic Παναθηναϊκό!