MENU

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Ο Ατρόμητος για 25 λεπτά βρήκε τοίχο στην καλά στημένη ομάδα που παρέταξε ο Χατζηνικολάου και προσπάθησε κυρίως με κάποια φάουλ του Ούμπιδες να απειλήσει την άμυνα του Πλατανιά.

Η ομάδα της Κρήτης έδειχνε να αμύνεται σωστά, ωστόσο στο 28΄ ο Ουάρντα άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Αιγύπτιος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ουές και ο Ούμπιδες που ανέλαβε την εκτέλεσή του έκανε το 1-0.

Κάπου εκεί το ματς ξεκλείδωσε για τον Ατρόμητο που στο 34΄ έχασε μοναδική ευκαιρία με το σουτ του Ντιγκινί μέσα από την περιοχή να κοντράρει στους αμυντικούς του Πλατανιά. Ο Γάλλος τελικά σκόραρε δύο λεπτά (36) αργότερα με κεφαλιά έπειτα από συστημένη σέντρα του Ουάρντα.

Στο 41΄ ο Ντιγκινί λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόνιο δοκάρι του Κασωτάκη. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 2-0.

Πάρτι Ντιγκινί στο δεύτερο μέρος

Στην επανάληψη μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ. Αρχικά με το πλασέ του Μπρούνο στο 54΄ από καλή θέση, στο 57΄ μετά το γύρισμα του Βραζιλιάνου στον Γιαννούλη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι είδε τον Βάντερσον να διώχνει πάνω στη γραμμή το πλασέ του και στο 59΄ με το αδύναμο πλασέ του Ντιγκινί που μπλόκαρε ο Κασωτάκης.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 68΄ ο Ντιγκινί με τακουνάκι έπειτα από φάουλ του Ούμπιδες έκανε το 3-0. Ο Γάλλος ήταν σε μεγάλο βράδυ και στο 76΄ έκανε με προβολή το χατ τρικ και το 4-0 για την ομάδα του έπειτα από συρτή σέντρα του Γιαννούλη από τα δεξιά.

Ο Πλατανιάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84 με την προβολή του Ουντότζι στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του σε όλο το ματς. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ με τον Μπρούνο που σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος μετά την ήττα στη Λεωφόρο επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Κάναντι): Γαννιώτης-Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης-Μάντσον (78΄ Νάτσος), Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ουάρντα (82΄ Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (78΄ Κωτσόπουλος).

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης- Ουές, Βάντερσον, Ντικαμονά, Σινγκ (74΄ Σάαντο)-Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης (54΄ Μάλσα), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ουντότζι-Κασάλιτσα (79΄ Ζίκο).

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε τον Ατρόμητο με σύστημα 4-2-3-1 με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τον Σάκιτς στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Κιβρακίδη στο αριστερό και στόπερ τους Χατζηισαϊα, Ρισβάνη. Στο δίδυμο των αμυντικών χαφ οι Μάντσον, Ούμπιδες και πιο μπροστά οι Γιαννούλης (αριστερά), ο Μπρούνο (δεξιά) και ο Ουάρντα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντιγκινί.

Με 4-5-1 παρέταξε τον Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Κάτω από τα δοκάρια πήρε θέση ο Κασωτάκης, δεξιά στην άμυνα ο Ουές, αριστερά ο Σινγκ και στόπερ οι Ντικαμονά Βάντερσον. Αμυντικά χαφ οι Στανισάβλιεβιτς, Πατραλης, Αγγελόπουλος, ο Ουντότζι δεξιά, ο Ενσικουλού αριστερά και στην κορυφή ο Κασάλιτσα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ: Ο Ντιγκινί παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη. ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ και έχασε άλλα τόσα σε ένα εκπληκτικό βράδυ τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Πολύ καλός και ο Ουάρντα που κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο. Το μόνο που έλειψε από τον «Φαραώ» ήταν ένα γκολ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Ατρόμητος στα πρώτα 25 λεπτά τα βρήκε σκούρα απέναντι στην καλά στημένη άμυνα του Πλατανιά, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Ουάρντα άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Οι Περιστεριώτες έκαναν πιο εύκολη τη ζωή τους μετά το πρώτο γκολ, πέτυχαν γρήγορα κι ένα δεύτερο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Το τελικό 4-1 αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Η διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής με τον Πλατανιά να μην απειλεί σε κανένα σημείο του αγώνα, πέραν του γκολ που πέτυχε.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Πολύ καλή η διαιτησία του Μπλάνα, ο οποίος δεν είχε κάποια δύσκολη φάση να διαχειριστεί. Ο ρέφερι από τη Μεσσηνία είδε την παράβαση του Ουές και έδωσε το πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου, ενώ στην επανάληψη τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη τον δεξιό μπακ του Πλατανιά για δυνατό μαρκάρισμα.

Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1