MENU
Χρόνος ανάγνωσης 2’

Φτιάξε την κορυφαία ΑΕΚ όλων των εποχών!

0

Η ψηφοφορία του… αιώνα ξεκινά! Από σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα οι αναγνώστες του SDNA θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις ομάδες των ονείρων σας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Το All Time Classics του SDNA ξεκινά και κάνει ποδαρικό με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ.

Μπείτε στην ειδική πλατφόρμα της ψηφοφορίας και δημιουργείστε βήμα – βήμα την ΑΕΚ των ονείρων σας. Επιλέξτε τον πρόεδρο, τον προπονητή, το σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα σας και φυσικά τους παίκτες της βασικής σας ενδεκάδας.

Οι υποψήφιοι προέρχονται από 6 δεκαετίες (από τα μέσα της δεκαετίας του ‘50 μέχρι σήμερα), προκειμένου να υπάρχει μικρή ή μεγάλη εικόνα για τις επιδόσεις τους.

Τα βήματα που καλείστε να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

ΒΗΜΑ 1: Δηλώνετε την δεκαετία που έχετε γεννηθεί (σ.σ. η δήλωση της ηλικίας σας θα μπορέσει να μας βοηθήσει να βγάλουμε και την κορυφαία ΑΕΚ όλων των εποχών ανά ηλικιακό κοινό).

ΒΗΜΑ 2: Επιλέγετε τον παράγοντα που θεωρείτε καλύτερο για πρόεδρο της δικής σας All Time Classic AEK.

ΒΗΜΑ 3: Επιλέγετε τον προπονητή που θεωρείτε καλύτερο να κατευθύνει από τον πάγκο τη δική σας All Time Classic ΑΕΚ

ΒΗΜΑ 4: Επιλέγετε το σύστημα που επιθυμείτε να αγωνίζεται η ομάδα σας.

ΒΗΜΑ 5: Ξεκινάτε τη στελέχωση της ενδεκάδας (βάσει του συστήματος που έχετε επιλέξει). Πατώντας πάνω στη θέση που επιθυμείτε να συμπληρώσετε, θα εμφανίζονται αυτόματα οι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αγωνιστούν εκεί με ένα σύντομο βιογραφικό που επιμελήθηκε ο Γιάννης Μάρκουλας.

Η κάθε ενδεκάδα χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες παικτών. Τερματοφύλακας – Αμυντικοί – Μέσοι – Επιθετικοί.

Υπάρχουν παίκτες που βάσει της προϋπηρεσίας τους στην ΑΕΚ θα σας εμφανιστούν μόνο σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες (π.χ. ο Ατματσίδης θα εμφανιστεί μόνο όταν επιλέγετε τερματοφύλακα, ή ο Μαύρος μόνο όταν επιλέγετε επιθετικούς), υπάρχουν, όμως και παίκτες που θα σας εμφανίζονται και σε περισσότερες κατηγορίες (π.χ. μπορείτε να επιλέξετε ένα εξτρέμ είτε στη γραμμή των μέσων, είτε σε αυτή των επιθετικών).

ΒΗΜΑ 6: Μόλις ολοκληρώσετε τη στελέχωση της ομάδας σας, καταχωρείτε τις επιλογές σας και μπορείτε να τις κοινοποιήσετε στα social media. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα να καταχωρήσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ της επιλογής του!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ALL TIME CLASSIC ΑΕΚ

Η ψηφοφορία για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου και με την ολοκλήρωσή της, θα αναδειχτεί η All Time Classic ΑΕΚ των αναγνωστών του SDNA. Ο πρόεδρος, ο προπονητής, το σύστημα και οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα θα προκύψουν βάσει του αριθμού των ψήφων. Το ίδιο θα συμβεί και με τους εφτά αναπληρωματικούς, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνεται ένας τερματοφύλακας και έξι παίκτες ανεξαρτήτου θέσης και οι οποίοι θα είναι οι εφτά με τις περισσότερες ψήφους (εκτός φυσικά από τους παίκτες που θα στελεχώσουν τη βασική ενδεκάδα).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ PHILIPS ONEBLADE.

Φτιάξε την κορυφαία ΑΕΚ όλων των εποχών!