MENU

Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς με δαύτους. Να μην μπαίνει ένα φρένο στο ψέμα και την ξεφτίλα ούτε καν αυτές τις άγιες μέρες ρε αδερφέ. Και αντί να ηρεμείς να πιάνεις τις κατάρες πασχαλιάτικα...

Συχνά αναρωτιόμαστε όλοι για το που και ποιος θα είναι ο πάτος στο βαρέλι, κάτι που προφανώς το γνωρίζει μονάχα ο σκηνοθέτης όλης αυτής της απίστευτης ντροπής για τον Παναθηναϊκό. Το ζήσαμε λοιπόν κι αυτό. Και το χειρότερο είναι πως ουδείς έπεσε από τα σύννεφα αφού ήταν... περίπου αναμενόμενο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν αποχή (το λες και απεργία...) από την προπόνηση με αφορμή τα συνεχιζόμενα ψέματα της “διοίκησης” Αλαφούζου για τις (μη) πληρωμές. Ξαναδιαβάστε το, συνειδητοποιήστε το και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα περισσότερο.

Πραγματικά είναι τζάμπα κόπος για οποιονδήποτε σχολιαστή της Παναθηναϊκής επικαιρότητας να γράψει οτιδήποτε για την τελευταία ξεφτίλα. Είναι τόσο ισχυρή και συνάμα τόσο εξοργιστική η είδηση από μόνη της που οποιοδήποτε σχόλιο μοιάζει - και φυσικά είναι - εξαιρετικά αδύναμο μπροστά της. Άλλος ένας απίστευτος λεκές και μια πελώρια κηλίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Μιλάμε για τριτοκοσμικές και ντροπιαστικές καταστάσεις που φέρνουν την σφραγίδα του Γιάννη Αλαφούζου και όσων (για να μην τους ξεχνάμε...) στο πλευρό του ζουν το όνειρό και τη λεζάντα τους την ώρα που εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Οι παίκτες λοιπόν έκαναν πράξη την... απειλή τους και δεν κατέβηκαν για προπόνηση μετά τα συνεχιζόμενα ψέμματα που τους έχει αραδιάσει ο “πρόεδρος” του συλλόγου και τα οποία φυσικά και λέγονται καθ' υπόδειξη του ιδιοκτήτη. Και είναι προφανές ότι πίσω από τις λέξεις και τις δήθεν υποσχέσεις είναι ξεκάθαρη και συνάμα ξετσίπωτη η τακτική της “διοίκησης” προκειμένου να οδηγηθούν οι ξένοι σε προσφυγή και αποχώρηση από τον σύλλογο και να πάρουν τα λεφτά τους είτε σε δόσεις Κοτσόβολου είτε από τον... επόμενο. Και αν θέλετε να δεχτούμε ότι ο Αλαφούζος δεν θέλει να την ρίξει την ομάδα ή τέλος πάντων κατάλαβε πως κάτι τέτοιο δεν τον “παίρνει”. Να την κάνει μια ώρα αρχύτερα θέλει και να την βγάλει με ψίχουλα ψάχνει. Αλλά ακόμη και σε αυτό πρέπει να υπάρχουν όρια και τακτ και όχι να ρίχνει γροθιά στο μαχαίρι.

Διότι το μόνο θετικό σε όλη την ιστορία, αν και ουδείς αμφέβαλε γι' αυτό, είναι ότι τα αποδυτήρια του Ουζουνίδη παραμένουν ένα και ενωμένα. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού, δεδομένα επηρεασμένος από τις συμβουλές και τις “βλαχομαγκιές” του περίγυρού του, επιχείρησε να σπάσει και να διαχωρίσει τους παίκτες με την αστειότητα “Έλληνες και ξένοι”, φτάνοντας μέχρι και στην ΑΛΗΤΕΙΑ με τον τραυματία Λουτσιάνο. Το μόνο ωστόσο που κατάφερε ήταν να βάλει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του σε μια ακόμη ιστορική ξεφτίλα για τον ίδιο αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό.

Τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες τον είχαν προειδοποιήσει και τον είχαν βγάλει δημόσια στη σέντρα ένα σωρό φορές τους τελευταίους μήνες, όμως αυτός συνεχίζει το παιχνιδάκι. Όχι, στο κανάλι του ή στον σταθμό του, εκεί που αν το έκανε θα αφορούσε κάποιες εκατοντάδες εργαζομένων που αν δεν τους αρέσει σήμερα είναι εδώ και αύριο αλλού, αλλά σε ένα ΓΙΓΑΝΤΑ σαν τον Παναθηναϊκό με πολλά εκατομμύρια ανθρώπων που τον αγαπούν περισσότερο και από τη ζωή τους. Το τελευταίο είναι που δεν το έχει καταλάβει ο Αλαφούζος και ούτε λίγο ούτε πολύ νομίζει ή τον έχουν πείσει ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν, όπως τελειώνει τη φετινή. Δηλαδή (σχεδόν) σαν να μην τρέχει τίποτα και διοικώντας από τον 6ο όροφο του ΣΚΑΙ... Τέλος πάντων. Και πολλά γράψαμε πασχαλιάτικα. Είπαμε, η είδηση τα λέει από μόνη της ΟΛΑ! Μαζί και η ξεφτίλα...

Από ξεφτίλα σε ξεφτίλα!