MENU

Πολύ σοβαρός πλέον ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η προσφυγή που κατέθεσε ο Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ εκδικάστηκε κανονικά, με την απόφαση να αναμένεται σε περίπου μια εβδομάδα και τους εκπροσώπους του πολύπειρου Γερμανού δεξιού μπακ αμετακίνητους, να ζητούν την εξόφληση ολόκληρου του ποσού (500.000 ευρώ), κάτι το οποίο μοιάζει από δύσκολο έως αδύνατον, με δεδομένο ότι οι Πράσινοι δυσκολεύονται ακόμα και να τηρήσουν τον διακανονισμό που είχε υπογραφεί.

Το SDNA βρέθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, αλλά το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της. «Πρέπει να πάρουμε αναβολή, δεν γνωρίζουμε το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, μειώνονται τα έσοδά μας, το είπε και η FIFA. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν δεν δώσεις μια δόση σε ποδοσφαιριστή πρέπει να υποβιβαστεί ο σύλλογος, θα βρούμε τα χρήματα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν μπορούν να ζητάνε 500.000 ευρώ, εδώ δεν έχουμε 50 χιλιάδες», ανέφερε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ατλαμάζογλου: «Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό»

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των Πράσινων, ξεκαθαρίζοντας ότι «είχατε αναλάβει την υποχρέωση να κάνετε κάτι και δεν το κάνατε», με τον δικηγόρο του Γενς Βέμερ, Πάρη Ατλαμάζογλου, να αναφέρει ότι «η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει και να δώσει τα χρήματα. Είναι πολύ νωπό το συμφωνητικό που υπογράψαμε και δεν έγινε τίποτα. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι συνέχεια με τον Παναθηναϊκό, έχουμε κι άλλες δουλειές!»

«Αν δεν πληρώσει ο Παναθηναϊκός, να εξαφανιστεί!»

«Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής που έκατσε στο συμβόλαιό του να διεκδικεί τόσα χρήματα, όταν δεν έχει καν επικοινωνία μαζί μας, δεν μας έχουν φέρει έστω τον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουμε μαζί του σημαντικά θέματα που θέλουμε. Δεν έχει επιβληθεί κάποια ποινή ώστε να ενεργοποιηθεί, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός για μια τέτοια υπόθεση», είπαν ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου, για να απαντήσει όμως ο κ. Ατλαμάζογλου «αν δεν πληρώσει, να εξαφανιστεί!»

Η προσφυγή του Γερμανού δεξιού οπισθοφύλακα πάντως εκδικάστηκε κανονικά από το Δικαστήριο και η απόφαση αναμένεται περίπου σε μια εβδομάδα, με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό από το τρέχον πρωτάθλημα λόγω των χρημάτων που του οφείλει να είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός...

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Βέμερ, ολοταχώς για αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟ