MENU

Όταν είχε αναλάβει τον ΠΑΟΚ, σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει πως τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά του χρέη και εκείνος στη ζωή του δεν έχει μάθει να χρωστάει σε κανέναν. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου... καθάρισε τα δικά του χρέη και παράλληλα απάλλαξε τον ΠΑΟΚ από τον μεγαλύτερο "βραχνά" της σύγχρονης ιστορίας του.

Οι μήνες πέρασαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν να του το ανταποδώσουν, με μια μικρή παράφραση της ατάκας που είχε την δική του υπογραφή. Πως; Τα λάθη σου, λοιπόν, είναι και δικά μας λάθη, είναι το μήνυμα που φρόντισαν να περάσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στον ισχυρό άνδρα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: "Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να σας ευχαριστήσω. Παίρνω τόσα πολλά μηνύματα αυτές τις ημέρες, ακούω τόσες πολλές και διαφορετικές δηλώσεις και αλήθεια νιώθω πως δεν είμαστε μόνοι μας. Οικογένεια. Σε όλη τη ζωή μου τρελαμένος, ΠΑΟΚάρα ως το τέλος".

Μετά την δημόσια συγνώμη του Ιβάν Σαββίδη, ο επίσημος λογαριασμός του ΠΑΟΚ κατακλύστηκε από χιλιάδες σχόλια των οπαδών του Δικεφάλου, σε μια πρωτοφανή κίνηση στήριξης από την οικογένεια του Δικεφάλου που μετράει κάτι παραπάνω από 9.300 likes, 840 κοινοποιήσεις και 918 σχόλια! Όχι απλά στην πλειονότητά τους, αλλά στο 100% του συνόλου τους, οι φίλοι του Δικεφάλου στέκονται δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη, στηρίζοντας τον στο απόλυτο βαθμό.

Πάρτε μια "γεύση" παρακάτω:

Το... 100% των ΠΑΟΚτσήδων στο πλευρό Σαββίδη! (pics)