MENU

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, προ ημερών έφτασε επιστολή από τη FIFA στις ελληνικές αρχές με αφορμή την ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση, που του επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο πλαίσιο της υπόθεσης «Koriopolis» που αφορούσε στημένους αγώνες του 2011, όταν ο Παπαδόπουλος φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού.

Πρόκειται δηλαδή για επίσημη εμπλοκή ενός ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε σκάνδαλο στημένων αγώνων που ερευνάται από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Μια τέτοια ποινή όπως είναι αντιληπτό, θα σημάνει και το τέλος της καριέρας του άλλοτε διεθνή κεντρικού αμυντικού, αφού ήδη διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Στην επιστολή η FIFA, ζητεί να πληροφορηθεί αν έχουν κινηθεί κατά του Παπαδόπουλου πειθαρχικές διαδικασίες και αν ναι, αν του έχει επιβληθεί ποινή για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Ο Παπαδόπουλος, δεν είχε διωχθεί, ούτε είχε τιμωρηθεί το 2011 από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση των «στημένων αγώνων». Τότε βλέπετε, μεσουρανούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου η Εγκληματική Οργάνωση που είχε απλώσει δίχτυα στην ΕΠΟ και τα δικαιοδοτικά όργανα και τη... νύφη πλήρωναν μόνο οι αδύναμοι στα κέντρα αποφάσεων.

Στο στόχαστρο της FIFA για παράνομο στοίχημα o Aβραάμ Παπαδόπουλος!