MENU

Ο ΠΑΟΚ είναι στη κορυφή, η ΑΕΚ έβγαλε διπλό ψυχολογίας και μένει κοντά, ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στο παιχνίδι, εκτός κι αν τηρηθούν για πρώτη φορά οι νόμοι και τιμωρηθεί με μείον τρεις. Εκεί το χάνει.

Ρόδα είναι και γυρίζει, θα ίσχυε στο ενδεχόμενο να μην έχω πχ μεγαλομέτοχο που πιέζει 1,5 χρόνο τώρα για το VAR. Θα ίσχυε αν οι διαιτητές που έκαναν λάθη υπέρ μου, γινόντουσαν διεθνείς. Θα ίσχυε για το αν οι πειθαρχικές επιτροπές έπαιρναν ραβασάκι.

Η επικοινωνία του Ολυμπιακού παλεύει χωρίς επιχειρήματα για ακόμη μία φορά να πείσει πως η …εποχής της είναι η ίδια με τη σημερινή. Ναι ο ΠΑΟΚ έβαλε χθες γκολ οφσάιντ, το πρώτο στο πρωτάθλημα. Και κανένας μας δεν πανηγύρισε για αυτό. Ούτε βγάλαμε τα μοιρογνωμόνια. Να μετρήσουμε που αλλού έχει ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ; Αμφισβητούμενο το πέναλτι με τον Ατρόμητο, να το δεχτώ. Και μία φάση στον Πλατανιά. Τρεις φάσεις σε είκοσι αγωνιστικές. Όσες ο Ολυμπιακός στην εποχή του ευνοούνταν σε ένα ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε. Στη Λάρισα (καθαρό πέναλτι σε Μάτος), στο Αγρίνιο (καθαρό χέρι Μιχάι), στα Γιάννενα (καθαρό χέρι Μπέριου), στον Πλατανιά (καθαρό χέρι Καρυπίδη) και μάλιστα σε παιχνίδια ρευστά. Όμως όταν θέλεις να παρουσιάσεις εικονική πραγματικότητα, τα ξεχνάς αυτά.

Το πιο αστείο απ όλα, είναι πως στις δηλώσεις του ο Ευάγγελος Μαρινάκης, κάνει επίθεση στον Ιβάν για χαμένο παιχνίδι από την ΑΕΚ. Αγόρασε ο Ιβάν την ΑΕΚ και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ο Μελισσανίδης είναι ιδιοκτήτης της αθηναϊκής ΠΑΕ, απ ότι θυμάμαι.

Ο στόχος μίας νέας εποχής, είναι στο τέλος, όταν θα γίνεται ταμείο, τα σφυρίγματα μεταξύ των ανταγωνιστών να είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, προπορεύεται ο Ολυμπιακός στη σχετική λίστα.

Και σε αυτό το πρωτάθλημα που έχει πολύ δρόμο μπροστά του, σήμερα είμαι πρώτος έχοντας παίξει έξι αγώνες πρωταθλήματος χωρίς κόσμο στην έδρα μου.

Επίσης, ξεπέρασα τα δικά μου λάθη χάρις σε έναν πολύ σοβαρό κύριο που είναι στον πάγκο της ομάδας και ποδοσφαιρικά βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

Τελευταία φορά που δέχτηκα γκολ πριν από το χθεσινό υπήρχε ελπίδα για το ΠΑΣΟΚ, ενώ κάθε εβδομάδα όπου και να παίζω, γεμίζει το γήπεδο.

Εμείς δεν αλλάξαμε προπονητή στα καλά καθούμενα, δεν λυσσάξαμε επικοινωνιακά όταν ευνοήθηκαν άλλοι, ούτε στήσαμε εκπομπές για να πείσουμε χωρίς επιχειρήματα.

Έρχονται δύσκολες στιγμές για τους άλλους γιατί απλούστατα δεν έχουν μάθει στον κανονικό ανταγωνισμό. Έτσι είναι όταν λειτουργείς εγωιστικά χωρίς να υπολογίζεις πως μία μέρα, όλα τα ωραία – για σένα – τελειώνουν.

Σήμερα απλά, πέφτετε στον λάκκο που σκάψατε τόσα χρόνια για όλους τους άλλους. Η ΑΕΚ έπεσε αλλά σηκώθηκε, ο Παναθηναϊκός το βιώνει τώρα και δύσκολα θα ανασάνει, εμείς όμως κρατήσαμε.

Και με χαρά πλέον, ζούμε την απόγνωσή σας.

Σε είκοσι αγώνες, όσα αυτοί σε ένα ημίχρονο