MENU

Η τακτική της υπομονής που ακολούθησε ο Ολυμπιακός, τελικώς απέδωσε! Από τη στιγμή που η Άντερλεχτ δεν υπολόγιζε στον Σέρβο, ο παίκτης ήθελε να μείνει στον Πειραιά και οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν φυσικά να τον κρατήσουν, η χρυσή τομή βρέθηκε κι έτσι ο 24χρονος μέσος παραμένει κάτοικος Πειραιά. Από την αρχή η πλευρά του Ολυμπιακού είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση η μεταγραφή να γίνει με την καταβολή της αρχικής ρήτρας των 2,7 εκ. ευρώ αλλά με ένα αρκετά μικρότερο ποσό. Προφανώς οι Βέλγοι συνυπολόγισαν όλα τα δεδομένα και είπαν το «ναι» από τη στιγμή που είδαν ότι οι δύο δρόμοι ήταν είτε να μείνουν με έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν ή να τον πουλήσουν σε χαμηλότερη τιμή.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι πληροφορίες το διάστημα που προηγήθηκε ανέφεραν ότι οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά προσέφεραν κάτι περισσότερο από 1 εκ. ευρώ. Βέβαια, οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν απο Βέλγιο -και όχι απο Πειραιά- κάνουν λόγο για 2,3 εκ. ευρώ, δηλαδή ένα ποσό ελαφρώς μικρότερο από το αρχικά συμφωνηθέν μεν, αλλά και πάλι αρκετά υψηλό!

Όσον αφορά στη διάρκεια του συμβολαίου του, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τετραετές, χωρίς ωστόσο ο Ολυμπιακός να κάνει αναφορά σε χρήματα ή σε διάρκεια κατά την επίσημη ανακοίνωσή του:

«Θρύλος και Μιλιβόγεβιτς συνεχίζουν μαζί!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Σέρβου μέσου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ».

Έμεινε Πειραιά ο Μιλιβόγεβιτς