MENU

Από την περασμένη εβδομάδα είχε αποκαλύψει το SDNA ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας των Περέιρα, Τριτσώνη, Κουκουλάκη είχε προχωρήσει σε καταγγελία προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου κατά του Πλατανιά. Ο λόγος ήταν η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η χανιώτικη ΠΑΕ σχετικά με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπου μεταξύ άλλων χαρακτήριζε ως «μισθοφόρους» τους διαιτητές Ζαχαριάδη, Βάτσιο, Τζοβάρα, Μπλάνα και Διαμαντόπουλο!

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο κ.Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στους Κρητικούς, οι οποίοι κινδυνεύουν με την επιβολή ποινών για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος διαιτητών»!

Ολα αυτά βέβαια τη στιγμή που την ΚΕΔ δεν... κουνήθηκε φύλλο όταν είχαν προηγηθεί -τη φετινή σεζόν- τοποθετήσεις εναντίον της διαιτησίας από άλλες ομάδες, ως επί το πλείστον από τον Ολυμπιακό, με πολύ πιο βαρείς χαρακτηρισμούς. Το SDNA είχε δημοσιεύσει πολύ καιρό πριν και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου, αναλυτικά 15 περιπτώσεις δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών, οργάνων της διαιτησίας και διαιτητών, από την πλευρά των "ερυθρολεύκων", χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πλατανιάς για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2 και 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 24 παρ. 1, 2, 3, 4 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Δίωξη στον Πλατανιά μετά την καταγγελία της ΚΕΔ