MENU

Υπενθυμίζεται πως θα υπάρξει μία παράταση στην έκδοση των αποφάσεων για τις δύο υποθέσεις προκειμένου να κατατεθεί το υπόμνημα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ένσταση για την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού λόγω καταχρηστικής άσκησης. Μάλιστα, ο δικηγόρος της πράσινης ΠΑΕ υποστήριξε ότι «Ο παίκτης δεν ερχόταν 10 μέρες στις προπονήσεις. Στις 28 έκανε την προσφυγή και από τις 18 είχε σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του».

Ο Γιώργος Ζελελίδης από την πλευρά του υποστήριξε ότι «Κάνουμε μία προσφυγή στις 18 και την κοινοποιούμε ενώ είναι απλήρωτος και τον έχουν βρίσει και λοιδορήσει. Πρώτον πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή επί σειρά ετών αρχηγό της ομάδας. Δεν υπάρχει παίκτης που μετά την αποπομπή του να λοιδορήθηκε όπως ο Κουτρουμπής. Ζητούμε αύριο το απόσπασμα προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να πάει σε ομάδα να αγωνιστεί».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως και για τις δύο περιπτώσεις ζητήθηκε να παραμείνει μόνο το αίτημα για απαγόρευση των μεταγραφών και όχι εκείνο για αφαίρεση βαθμών.

Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος της έδρας είπε ότι «Δεν έχει νόημα η ποινή αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει λεφτά για μεταγραφές» για να απαντήσει ο Γιώργος Ζελελίδης ότι «Ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που βρέθηκε έδωσε το καλοκαίρι 2.5 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Τσάβες και αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι».

Στην διαδικασία κατέθεσε ως μάρτυρας και ο πατέρας του παίκτη που υποστήριξε ότι «Συμμετείχε σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν είχε ούτε μία απουσία. Ήταν η σημαία του Παναθηναϊκού».

«Αν είναι έτσι τότε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Τον Νίκλας Χουλτ εκπροσώπησε επίσης ο Γιώργος Ζελελίδης. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι «Δεν υπήρχε δικαίωμα προσφυγής. Προσφυγής γνώση λάβαμε στις 28/12. Το ποσό τότε είχε κατατεθεί. Τα χρήματα κατατέθηκαν πριν λάβει ο Παναθηναϊκός γνώση της καταγγελίας».

Για να απαντήσει ο Γιώργος Ζελελίδης ότι «Την ημέρα που κατέθεσα την προσφυγή επικοινώνησα με Τουμαζάτο και Διαμαντόπουλο. Στις 12 το μεσημέρι δεν υπάρχει σάιτ που να μην γράφει πως έχει γίνει προσφυγή. Πιστεύετε ότι από σύμπτωση κατατέθηκαν τα χρήματα εκείνη την ημέρα. Αν το δέχεστε αυτό τότε να πούμε ‘’Όλοι μαζί για να σώσουμε τον Παναθηναϊκό’’».

Επιπλέον, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως «Δεν λαμβάνουνε γνώση από τα σάιτ και επιπλέον θεωρούμε ότι η επιτροπή σας δεν έχει αρμοδιότητα για επιβολή κυρώσεων που έχουν ζητηθεί».

Κλείνοντας ο δικηγόρος του Σουηδού υποστήριξε ότι «Ο παίκτης επιθυμεί να μείνει ελεύθερος. Αν δεν μείνει τώρα θα μείνει στα τέλη Γενάρη που δεν θα του έχουν δώσει την επόμενη δόση».

Πατέρας Κουτρουμπή: «Ο Γιώργος ήταν η σημαία του Παναθηναϊκού»!