MENU

Στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει με το sdna φίλοι μου υπάρχει ειδικός όρος που λέει ότι θα σταματήσω να γράφω τον Καζαμία τη χρονιά που θα εμφανιστεί στο site ο Άρης Ασβεστάς, θα βγάλει το kinder-έκπληξη καπέλο του και από μέσα θα πεταχτεί ένα μαλλί πιο φουντωτό και απ' τον εθνικό δρυμό του Κανάκη. Μέχρι να γίνει αυτό και να ανακαλύψει τα μυστικά της προσθετικής ο Άρης, θα μαθαίνετε πρώτοι τα μελλούμενα της Superleague για να ξέρετε τι σας ξημερώνει. Με ευχαριστείτε αργότερα. Τώρα δεν έχουμε χρόνο. Αρχίζουμε.

Γενάρης: Σύμφωνα με την ειδική βαθμολογία του Σάββα μια μέρα μετά του Αϊ-Γιαννού ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Ιντερτότο, το Διηπειρωτικό, το Survival Secretκαι το Κύπελλο Κυπελλούχων του '68 στην ταινία του Μπουλμέτη. Η απονομή των τροπαίων ορίζεται για τις 23 Γενάρη του 2029, μια μέρα μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του Σάββα στο Nickelodeon και την εκπομπή «Νέλλα, η Πριγκίπισσα Ιππότης» για τη σφαγιαστική διαιτησία του Καλογερόπουλου που έβγαλε απ' τα γάντια του μέχρι και τον Μπουφόν.

Φλεβάρης: Ο Αλαφούζος ρωτάει τον Ουζουνίδη αν αντέχουν τα κουράγια του να παίζει ένα μισαωράκι σε κάθε ματς δίπλα στον Σαραβάκο και τον Κωνσταντίνου, γιατί έκανε προσφυγή και ο Κολοβέτσιος και δεν συμπληρώνει 11άδα η ομάδα, ούτε με 3 εθελοντές του «Όλοι μαζί μπορούμε». Ο Κουτρουμπής κλείνει στη Νότιγχαμ και στην πρώτη γκέλα που κάνει σηκώνει τη φανέλα για να φανεί η μπλούζα που 'χει από κάτω με στάμπα τον Κόκε να δαγκώνει μισό γουρουνόπουλο και λεζάντα: «Μ@λ@κ@ φαφούτη κάντο και εσύ αν μπορείς αυτό».

Μάρτης: Ο Ολυμπιακός καταθέτει ένσταση στο γέρο χρόνο ζητώντας την αφαίρεση τριών ημερών από τον Μάρτη (Καλόμαθε με τον Φλεβάρη που 'χε 3 λιγότερες μέρες κριτικής από το sdna και ήθελε και άλλο). Ο Σμαραγδής ανακοινώνει ότι ετοιμάζει νέα ταινία για τη ζωή του Υψηλάντη και τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο μοναδικός εν ζωή συγγενής του (από την πλευρά της μάνας του). Δυο μέρεςμετά ο γνωστός σκηνοθέτης δέχεται επιστολή από «Οπαδούς μεγάλης ομάδας» που του ζητούν εισιτήρια για την avant premiere και ένα πέναλτι στο 84' της ταινίας.

Απρίλης: Ο Αλέξης Κούγιας κάνει αγωγή στο Αχελώος Tv γιατί πρόβαλε τη φάση όπου βγαίνει από τα σκριν του φροντιστή για να παίξει το πικ εν ρολ με τον Φυντάνη, χωρίς περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και ζητάει τη χρήση του instant replay για να φανεί ότι ο ισοϋψής τύπος έξω δεξιά στην κερκίδα που έβριζε τον προπονητή, ήταν ο Μιχάλης Μισούνοφ (2,08χωρίς το καλάσνικοφ). Ο ΠΑΟΚ παίζει το παιχνίδι τίτλου στη Λεωφόρο και παραμονές ανακοινώνει χορηγία με τη μπύρα Alpha.

Μάιος: Το ΔΣ της Superleague δεν επικυρώνει τη βαθμολογία μετά την καταγγελία του Κομπότη ότι ήταν τόσο χαμηλό το επίπεδο των ομάδων φέτος, που ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να υποβιβαστεί (ημίχρονο), για να μπορέσει να σωθεί (τελικό), με αποτέλεσμα να 'χει πάει κουβά η μισή Ευρώπη. Λόγω πρότερου έντιμου βίου και συμμετοχής στην «ΕΓΚΛΗ.ΣΥ.Α.» (Εγκληματική Συμμορία Αγαθοεργίας) το αίτημα γίνεται δεκτό με το σκεπτικό ότι «Αν αγαπάς κάποιος άστον να πέσει. Αν ανέβει σε 2 μέρες θα είναι ο Κομπότης».

Ιούνιος: Ο Άρης Βασιλόπουλος κάνει νέα αίτηση αναίρεσης της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο είναι παράνομο, αθέμιτο, επονείδιστο και μη βιώσιμο γιατί σύμφωνα με το άρθρο 6 της Monopoly για να μπορέσει μια ομάδα να χτίσει θα πρέπει να έχει στην κατοχή της όλα τα οικόπεδα της γειτονιάς, μια ταινία του Star χωρίς διαφημίσεις, το χρυσόμαλλο δέρας κεντημένο από παρθένες και τρεις τούφες από το μαλλί του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Ιούλιος: Ο πρόεδρος κατορθώνει να πουλήσει τον Νικολάου 50 εκατομμύρια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που έψαχνε σέντερ φορ (2 γκολ στο Καμπ Νου μόνο αυτός και ο CR7 έχουν πετύχει) και άλλα 30 τον Σεμπά στην Μπενφίκα χάρη στα 25 γκολ που σημείωσε στις Τσάμπιονς Λιγκ περιγραφές του Γιώργου Θαναηλάκη. Παρά τις επιτυχίες ο πρόεδρος κρατά χαμηλούς τόνους και με δήλωση του στο αγαπημένο του sdnaτονίζει «Βλέπουμε την κάθε μεταγραφή ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνω ταμείο».

Αύγουστος: Σπουδαίο deal για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος για να βγει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και να αποσύρει την προσφυγή του ο Καζιγιάμα, πουλάει και τον Νίκο Καρβέλα στον Παραμυθά (Νίκος Πιλάβιος) για να κάνει τη μάγισσα Κλοκλό στο νέο του παραμύθι με τίτλο: «Με Ραμόνα και με Τούνη, δώστε πέναλτι στον Κώστα τον Φορτούνη». Την ίδια στιγμή επιστρέφει ο Βούλιτς στη χώρα μας για να ντουμπλάρει τον Τάσο Προύσαλη στα γυρίσματα της ταινίας «Άγριες πλάκες στα θρανία 3».

Σεπτέμβρης: Ο «Όμιλος Κορρές» διοργανώνει στο ΣΕΦ ημερίδα με θέμα «Χρώματα Μαλλιών 2018, οι Top Τάσεις του Χειμώνα» και κεντρικούς ομιλητές τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Μανώλη Γαβαθιώτη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος εντυπωσιάζει το κοινό με την πρότασή του για έναν συνδυασμό ombre και balayage που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τρία διαφορετικά χρώματα. Η τεχνική αυτή έχει ως αποτέλεσμα ένα λαμπερό και φυσικό look χωρίς εξτένσιον και τρέσες, σαν του Μανώλη, μετά το λούσιμοκαι την μπριγιαντίνη. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει προπονητή μετά από απαιτηση του κόσμου. Στήνει λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα γιατί στα πρώτα δυο ματς του πρωταθλήματος έχει 4 πόντους και με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως» καλεί τον Άγγελο να φορέσει το ράσο του και να τιμωρήσει τους Αθηναίους ασεβείς.

Οκτώβρης: Η Βέροια τιμωρείται με υποβιβασμό και αφαίρεση 27 βαθμών μετά την καταγγελία ότι έστησε και το Ρίο Άβε -Μπενφίκα 0-1 στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0. Στα γραφεία της ΕΠΟ φτάνει νέος φάκελος με εκρηκτικό υλικό (μια γυμνή φωτογραφία του Γκιρτζίκη) και το μήνυμα «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα». Την ευθύνη για την αποστολή του τρομοκρατικού πακέτου αναλαμβάνει η νεοσυσταθείσα οργάνωση «Νοσταλγοί του 50%-50%».

Νοέμβρης: Ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για την Χρυσή Μπάλα 2018 με σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου να φιγουράρουν στη λίστα όπως ο Μέσι, ο Τζιόλης και ο Ταχτσίδης (και οι τρεις στο 83% των παιχνιδιών περπατάνεκαι στο άλλο 17% ξεκουράζονται). Η σπείρα που μπαίνει σε σπίτια ποδοσφαιριστών μπήκε και σε 2 παικτών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μόλις τους άκουσαν σηκώθηκαν απ' το κρεβάτι για να ψάξουν όλοι μαζί μήπως βρουν κάνα φράγκο ξεχασμένο σε συρτάρι.

Δεκέμβρης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει αγωγή στο sdna ζητώντας του μισό Ρέτσο και μια κάρτα απεριόριστων χορηγούμενων στο FBγιατί στα γενέθλια του site δεν δημοσίευσε τις καθιερωμένες ευχές του. Η διεύθυνση απαντάει ότι τις δημοσίευσε απλώς μόλις είδε την ευχή «Το καλό και το δίκαιο είναι πάντα πιο δυνατό» την πέρασε για ατάκα του Γρηγοράκη και την ανέβασε στις «Γρήγορες» μαζί με το «Απολύθηκε ο προπονητής της Νότιγχαμ, στη θέση του ο Λεμονής». Και του χρόνου!

Αυτά θα συμβούν μέσα στο 2018 στη Superleague!