MENU

Στο SDNA διαβάσατε από το Σάββατο για την συμφωνία της ΑΕΚ με τον Έρικ Μοράν και την επικείμενη άφιξή του στην Αθήνα, ενώ λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου ενημερωθήκατε και για το Tweet από την Ισπανία που αποκάλυπτε το οριστικό κλείσιμο του deal (και) με την Λεγανές. Με τις νεότερες πληροφορίες να το επιβεβαιώνουν.

Πράγματι η Ένωση και ο ισπανικός σύλλογος οριστικοποίησαν πριν την έλευση του 2018 τη συμφωνία τους για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Η Λεγανές αποδέχθηκε τελικά τα δεδομένα της υπόθεσης, μιας και έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει σε λίγους μήνες και ουσιαστικά είναι ήδη... φευγάτος.

Οι Ισπανοί είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις από τη βάση των 250.000 ευρώ (περίπου 50.000 περισσότερα απ' όσα είχαν αγοράσει τον Μοράν), ωστόσο, η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων έκλεισε τελικά στις 130.000 ευρώ (συν ένα ποσοστό μεταπώλησης), από τη στιγμή που και ο παίκτης πίεζε την νυν ομάδα του για να έρθει στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 3,5 ετών. Κάτι που σημαίνει ότι μετά την άφιξή του στην Αθήνα και τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ, ο Μοράν θα υπογράψει στην Ένωση έως τον Ιούνιο του 2021.

Μοράν 2021 στην ΑΕΚ!