MENU

Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες όλες και η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου βάζοντας τέρμα στη χρηματοδότηση του συλλόγου οδηγεί τους «πράσινους» σε δύσβατα μονοπάτια, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν μπορέσει η ομάδα να αποφύγει το αδιέξοδο.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και ένα θετικό νέο μέσα σ΄ αυτή την μαυρίλα και αφορά ένα πρόβλημα που παιδεύει εδώ και χρόνια τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι το γηπεδικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» και ο Βασίλης Βέργης η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει νομοθετικά το πλάνο για το γήπεδο στο Γουδή, συμπεριλαμβάνοντας το στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, το οποίο σκοπεύει να καταθέσει στη Βουλή μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά πως με αυτόν τον τρόπο θα έχει υλοποιήσει την δημόσια δέσμευσή, θωρακίζοντας το νομοθετικό πλαίσιο για το γήπεδο. Αν συμβεί αυτό τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα αβαντάζ στα χέρια του διότι η προοπτική του νέου γηπέδου, το οποίο θα είναι νομοθετικά «καθαρό», μπορεί να δώσει την αφορμή σε ανθρώπους που θα ήθελαν να επενδύσουν στον σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει νομοθετικά το γήπεδο στο Γουδή