MENU

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να κλείσει οριστικά την κάνουλα στον Παναθηναϊκό και πλέον το «τριφύλλι» έχει μπροστά του ένα βουνό να ανέβει προκειμένου να βγει η χρονιά δίχως να συμβεί κάποιο... ατύχημα. Εκτός, λοιπόν, από τα 20 εκ. που έχει δεσμευτεί να καλύψει για μέρος του χρέους, ο Αλαφούζος δεν σκοπεύει να βάλει ούτε ένα ευρώ παραπάνω στον Παναθηναϊκό και αυτή του η επιλογή φέρνει κραδασμούς εντός της ΠΑΕ και φυσικά σε παίκτες και προπονητές.

Μάλιστα, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να ενημερωθεί για την επόμενη ημέρα στην ομάδα και ποιες είναι οι προθέσεις του mr. ΣΚΑΪ. Ο Αλαφούζος έκανε αρχικά δεκτό το αίτημα, όμως στη συνέχεια γύρισε την πλάτη στον προπονητή του Παναθηναϊκού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε μέσω τρίτων πως ο μεγαλομέτοχος σταματάει πλέον την χρηματοδότηση!

Με τον Αλαφούζο να έχει αφήσει ουσιαστικά ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό ήταν επόμενο να ξεκινήσουν και οι αποχωρήσεις στελεχών. Άνθρωποι που ήταν οι στενοί συνεργάτες του Αλαφούζου γνωρίζουν πως δεν έχουν θέση στην επόμενη ημέρα του συλλόγου, ενώ εδώ και καιρό το κλίμα στις τάξεις των οπαδών για συγκεκριμένα πρόσωπα εντός της ΠΑΕ είναι βαρύ...

Έτσι, λοιπόν, ο Χρήστος Παναγόπουλος και η Αθηνά Μπαλωμένου ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το τριφύλλι ακολουθώντας τον δρόμο του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, έχει ενημερώσει πως θα αποτελέσει παρελθόν επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του SDNA.

Οι εξελίξεις τρέχουν και η συνέχεια στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι κινήσεις και το πλάνο που θα ακολουθηθεί μέσω της επιτροπής σωτηρίας, την οποία και θα συγκροτήσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Πιστόλι στους υπαλλήλους του μεροκάματου!

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται μέσα στην ΠΑΕ και ζουν τις οικογένειές τους από το μισθό τους. Αυτοί οι υπάλληλοι της ΠΑΕ είναι απλήρωτοι σχεδόν πέντε μήνες και πλέον γνωρίζουν πως τα πράγματα για τους ίδιους είναι δύσκολα, καθώς δεν αναμένεται να δουν το χρώμα του χρήματος και οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε δεσμευτεί στην αρχή της σεζόν ότι θα τακτοποιήσει τις συγκεκριμένες οφειλές, αλλά στο φινάλε η απόφασή του ήταν να ρίξει... πιστόλι και σε εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλον μέσα στην ομάδα αυτά τα χρήματα.

Απομακρύνονται Παναγόπουλος, Μπαλωμένου - Πογκρόμ για τους απλήρωτους υπαλλήλους της ΠΑΕ