MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Novasports 1HD
Ατρόμητος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
3 0
Λαμία
ΛΑΜΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα παραμένοντας παράλληλα αήττητη έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Η καλή μέρα για τον Ατρόμητο φάνηκε από νωρίς καθώς με το καλημέρα οι Περιστεριώτες έδειξαν τις προθέσεις τους. Στο 4΄ ο Βασιλακάκης είδε την κεφαλιά του να περνά λίγο άουτ, στο 6΄ το πλασέ του Μανούσου πέρασε μόλις άουτ και στο 9΄ το κοντινό πλασέ του Ντιγκινί έβγαλε δύσκολα ο Παπαδόπουλος.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο 10λεπτο είχε ήδη τέσσερις τελικές και όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα έφτασε στο γκολ. Ο ρυθμός που είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο 15λεπτο έπεσε στη συνέχεια ωστόσο, το γκολ ήρθε στο 27΄. Ο Ντιγκινί έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ουάρντα ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Ακολούθησε ένα εκρηκτικό 8λεπτο για τον Ατρόμητο καθώς στο 28΄ ο Ουάρντα έκανε τρομερή ενέργεια, έβγαλε μόνο τον Γιαννούλη στο αριστερό άκρο, ο τελευταίος πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μανούσο που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 2-0.

Οι παίκτες του Κάναντι ξεμπούκωσαν και στο 35΄ ήρθε και το 3-0 με τον Μανούσο να εκμεταλλεύεται την κάθετη του Ντιγκινί και να παραβιάζει για δεύτερη φορά την εστία της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι τα είχαν χαμένα από τον ξέφρενο ρυθμό των Περιστεριωτών και απείλησαν για πρώτη φορά στο 37΄ με την κεφαλιά του Όμο που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης, ενώ στο 45΄ νέα κεφαλιά του Παντελιάδη πέρασε άουτ.

Κατέβασε ταχύτητα ο Ατρόμητος

Στα πρώτα λεπτά της επάναληψης η Λαμία έδειξε λίγο πιο δραστήρια, ωστόσο οι παίκτες του Ατρομήτου πήραν γρήγορα τα ηνία επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Στο 56΄ έφτασε κοντά σε τέταρτο γκολ με τους Ουάρντα-Γιαννούλη να συνδυάζονται και πάλι άψογα, τον ακραίο αμυντικό να πασάρει στον Μανούσο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντιγκινί είδε τον Παπαδόπουλο να σταματά το σουτ του έπειτα από τρομερή και στην επαναφορά τον Μανούσο να χάνει την ευκαιρία για το χατ τρικ. Οι αλλαγές του Τεννέ δεν άλλαξαν την εικόνα της Λαμία, η οποία συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο απέναντι στον ξέφρενο ρυθμό των γηπεδουχων .

Η Λαμία το μόνο που είχε να θυμάται από το β΄ μέρος ήταν ένα μακρινό σουτ του Μπλάζιτς στο 78΄ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Το 3-0 παρέμεινε ως το τέλος με τον Ατρόμητο να χάνει και άλλες ευκαιρίες για τέταρτο γκολ, να σημειώνει την πρώτη του νίκη και να παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα στις 5 πρώτες αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης-Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης (84΄ Καρασαλίδης), Γιαννούλης-Μάντσον (80΄ Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης, Ούμπιδες-Ουάρντα (78΄ Ντάουντα), Ντιγκινί, Μανούσος

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος-Ασίγμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (37΄ Παντελιάδης), Βασιλαντωνόπουλος-Όμο, Μπλάζιτς-Ακόστα (53΄ Αναστασόπουλος), Πίτι, Βάντερσον-Βουό (63΄ Φράγκος)

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε το 4-2-3-1 για τον Ατρόμητο με τον Γιαννώτη κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Κιβρακίδη στα δεξιά, Γιαννούλη στα αριστερά και στόπερ τους Χατζηισαϊα και Ρισβάνη. Ο Μάντσον μαζί με τον Βασιλακάκη τα αμυντικά χαφ με τον Ούμπιδες πιο μπροστά τους, στα άκρα της επίθεσης οι Ουάρντα, Ντιγκινί και στην κορυφή ο Μανούσος.

Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε κι αυτός το 4-2-3-1 με τον Παπαδόπουλο στην εστία, τον Ασίγκμπα στο δεκί άκρο της άμυνας, τον Βασιλαντονώπουλο στο αριστερό και στα στόπερ τους Κουκόλη και Αναστασιάδη. Σε ρόλο αμυντικών χαφ οι Όμο και Μπλάζιτς με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Ακόστα (αριστερά), Βάντερσον (δεξιά) και τον Πίτι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Βουό.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Ο Μανούσος με τα δύο γκολ που σημειώσε παίρνει το τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Ο επιθετικός του Ατρομήτου έπαιξε στην κορυφή αντί του Ντάουντα και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα. Άξιοι συμπαραστάτες του ο Ντιγκινί με δύο ασίστ και ο Ουάρντα με ένα γκολ, με την επιθετική τριπλέτα των Περιστεριωτών να βγάζει φωτιές.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Άριστη η διαιτησία του Παπαπέτρου, ο οποίος είχε εύκολο έργο καθώς το ματς κρίθηκε από νωρίς. Παρόλα αυτά ο Αθηναίος διαιτητής δεν άφησε σε καμία στιγμή το ματς να ξεφύγει, βγάζοντας τις κάρτες από το τσεπάκι του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικός, είχε σε μεγάλη μέρα την επιθετική του τριπλέτα (Ουάρντα-Ντιγκινί-Μανούσο) και καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το ματς, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 8 λεπτά. Οι Περιστεριώτες ήταν απροσπέλαστοι στην άμυνα, είχαν καλή ανάπτυξη και δημιουργία και σε αντίθεση με τα προηγουμενα ματς ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Κρατούν την πρώτη τους νίκη αλλά και το αήττητο σερί των 5 αγωνιστικων στο φετινό πρωτάθλημα. Η Λαμία δεν μπήκε στο παιχνίδι ποτέ και παραδόθηκε από νωρίς στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Ατρόμητος - Λαμία 3-0