MENU

H προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Ατρομήτου, μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία με τον Γιώργο Γεωργιάδη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Στα θετικά το γεγονός πως για μία ακόμα ημέρα οι Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βιτόρ, έβγαλαν δίχως ενοχλήσεις το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει τα πλάνα του για το Περιστέρι. Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να δουλέψει στην τακτική. Κλάους και Βίτορ έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Στην τελική ευθεία για το Περιστέρι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που προετοιμάζεται για τα Play Offs και ειδικά για το ματς της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει τη σεζόν.  Την Κυριακή (17.05) οι παίκτες του Δικεφάλου προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δανιηλίδη, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και επικεντρώθηκαν στην τακτική που πρέπει ν’ ακολουθήσουν κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δίχως να αισθανθούν ενοχλήσεις.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία, skipping και ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα, ο Εγιάλ Γκολάσα έμεινε στο γυμναστήριο κι ο Αστέριος Γιακούμης συνέχισε αποθεραπεία. Την Δευτέρα (18.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην τελική ευθεία ενόψει Ατρόμητου