MENU

Οι εξελίξεις τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς όσον αφορά την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ένταξή της στον κοινό «κουμπαρά» με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη, μέσω του «PAO Foundation» με θεματοφύλακα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, έκλεισαν απευθείας συνάντηση για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να βρεθεί οριστική φόρμουλα στο μείζον θέμα του χρέους της ΠΑΕ!

Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας καθώς έχει ήδη υπάρξει σημείο επαφής στις (εδώ και τρεις μήνες) επαφές των άμεσων συνεργατών των δύο πλευρών.

Αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, από το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών, κάτι που φυσικά δεν θα ήταν εφικτό να γίνει εάν δεν είχε προϋπάρξει «κοινό έδαφος» το προηγούμενο διάστημα.

Αρκετοί μπορεί να εκτίμησαν ότι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η ιστορική αλλαγή σκυτάλης είναι λίγες, μετά τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έκανε λόγω (μεταξύ άλλων) για μία «καθαρή» από χρέη ΠΑΕ (τη στιγμή που είναι πάνω από 35 εκατ. ευρώ και το συνολικό άνοιγμα της εταιρίας ξεπερνάει τα 60 εκατ. ευρώ), πλην όμως οι πληροφορίες, τα δεδομένα, οι ενδείξεις και οι… εξελίξεις δηλώνουν σαφώς το ακριβώς αντίθετο.

Το ύψος των χρημάτων που έχουν ήδη «πέσει» στο τραπέζι από τους συνεργάτες των δύο πλευρών και αποτελούν προϊόν διαπραγμάτευσης, τα γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Εχει καταστεί, ωστόσο, σαφές ότι οι επαφές βρίσκονται ήδη σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και στις αρχές της εβδομάδας, στη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, είναι πολύ πιθανό να προκύψει οριστικά η ιστορική αυτή συμφωνία για το σύλλογο.

Ραντεβού Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου για να κλειδώσει το «deal»!