MENU

Είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι φίλοι μου. Για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τη σφαγή του θρύλου μας στην Ξάνθη, έφτασαν στο σημείο να προκαλέσουν επεισόδιο με τον Κούγια. Η αλητεία όμως δεν θα περάσει. Όλη η Ελλάδα απηύδησε με αυτά που είδε το βράδυ του Σαββάτου στα Πηγάδια. Πού ξανακούστηκε να βάζει γκολ ο Ολυμπιακός με το χέρι και να μην μετράει; Αφού υπάρχει το δεδικασμένο του Ιντέγε με τη Βέροια και του Χάρα με την ΑΕΚ οι οποίοι είχαν σκοράρει σε πρώτο χρόνο μετά την ασίστ του Κουρνέτα. Αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα, τα οποία όσο και αν προσπαθούν κάποιοι δεν θα περάσουν.

Πώς να αντέξει και ο πρόεδρος και να μη βγει απ’ το πουκάμισό του με όσα βλέπει; Θα ‘χει να λέει σε 45 χρόνια στις νεότερες γενιές ότι είδε παιχνίδι του Ολυμπιακού στο οποίο ο θρύλος δεν πήρε Α) Πέναλτι που δεν ήταν Β) Κόκκινη που θα την έδινε με δυσκολία μέχρι και ο Σάββας Γ) Γκολ και σετμπόλ στο τάι-μπρέικ από τον Εμενίκε και δεν θα τον πιστεύει κανείς.

Δεν θα τους περάσει όμως φίλοι μου. Μετά τα χθεσινά αίσχη, όλη η Ελλάδα κατάλαβε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΥΠ, το FBI, το CSI Miami, η Ιντερπόλ και το L.A.P.D. (Lekanopedio Attikis Police Department) πολεμούν με νύχια και με δόντια τον Ολυμπιακό μας για να του κλέψουν το όγδοο που του ανήκει δικαιωματικά, γιατί το ‘χε πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς απ’ την Γκρανκάσα (μαζί με μια σόμπα αλογόνου Kumtel).

Ο πρόεδρος όμως δεν θα το αφήσει έτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Blog επειδή ο Κυριάκος δεν τραβάει πολύ στην ανηφόρα σκέφτεται ήδη να προτείνει για πρωθυπουργό απέναντι στον Τσίπρα, τον Μακρόν, που πληροί όλες τις προδιαγραφές. Είναι βαμμένος θρύλος (με φανέλα Πέτρου Φιλιππάκου και Ζόρα Χοβνανισιάν μεγάλωσε), ξέρει τον Καρεμπέ και έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γκιρτζίκη (ήταν συμμαθητής της συζύγου του).

Κλείνω την εγκληματική παρένθεση φίλοι μου γιατί οι εξελίξεις στο άλλο μέτωπο, αυτό της κόντρας του Αλέξη Κούγια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένος πληροφορίες την υπεράσπιση του Μελισσανίδη, προκειμένου να αποδείξει ότι ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας τον κατηγορεί άδικα και του ‘χει στήσει πλεκτάνη, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας μάλιστα θεωρεί ότι το κατηγορητήριο του μεγαλομετόχου της Λάρισας είναι διάτρητο για τους εξής λόγους:

Α) Η αναφορά του «οι δύο μπράβοι που συνοδεύουν το Μελισσανίδη παντού, ο αδύνατος ψηλός Γιώργος που έχει αρραβωνιαστεί τη γραμματέα του και ο άλλος με το κόκκινο μούσι, με εξουδετέρωσαν», δεν μπορεί να ισχύει καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ είναι πιο ψηλός από τον αδύνατο Γιώργο (2.11 στην τελευταία απογραφή του 2015) άρα ήταν αδύνατο να τον φτάσει και να τον χτυπήσει.

Β) Στην πύρινη δήλωση του μεγαλομετόχου της Λάρισας ο Αλέξης Κούγιας διακρίνει ένα ακόμα σκοτεινό σημείο και πιο συγκεκριμένα, εκεί που αναφέρει ότι «Ουδεμία σχέση είχα με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος εδώ και 30 χρόνια κάθεται σε άλλο σημείο του εστιατορίου». Θεωρεί ότι υπάρχουν εστιατόρια που δεν σε σηκώνουν γρήγορα και σε αφήνουν να κάτσεις με την παρέα σου και δυο και τρεις και τέσσερις ώρες. Τριάντα χρόνια στο ίδιο σημείο όμως δεν σε αφήνει να κάτσεις κανείς, εκτός και αν σε έχουν μπαζώσει μέσα στο εστιατόριο.

Γ) Ο δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Αλέξης Κούγιας, θεωρεί επίσης ότι είναι αστείος ο ισχυρισμός του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ «δεν είχα ούτε έχω ουδεμία άλλη σχέση εκτός ενός απλού χαιρετισμού, διότι κατοικώ στη Βουλιαγμένη εδώ και 38 χρόνια» καθώς όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τα 36 (γι’ αυτό ψήλωνε μέχρι πέρυσι, ήταν ακόμα στην ανάπτυξη).

Δ) Ο κ. Κούγιας στέκεται και σε ένα άλλο σημείο της δήλωσης όπου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τονίζει: «ο Μελισσανίδης άνανδρα άρχισε να με κλωτσά και αυτός στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου». Σύμφωνα με τον κ. Κούγια δεν γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο γιατί ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ έχει εκπαιδευτεί στα ΛΟΚ και όλοι ξέρουν ότι είναι πιο εύκολο να εξουδετερώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας τον Τσακ Νόρις, παρά φουσκωτός τον ισχυρό άνδρα της Λάρισας.

Το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τον κ. Κούγια, είναι να προσποιήθηκε τον αναίσθητο, για να νομίζουν οι φουσκωτοί ότι τον εξουδετέρωσαν και να τους δώσει χρόνο να φύγουν, πριν σηκωθεί και τους ξεφουσκώσει με τρεις κινήσεις Ζίου Ζίτσου.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Αλέξης Κούγιας κλείνοντας την τοποθέτησή του φίλοι μου, ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ για την προσφορά του στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ και του υπόσχεται ότι θα δώσει το όνομά του σε μια θύρα του γηπέδου. Σε αυτή που θα δημιουργηθεί με τα λεφτά τα οποία θα πληρώσει μετά την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του πελάτη του, που θα του κάνει αύριο. Για να τελειώνει μια και καλή αυτή η σκευωρία.

Απίστευτο: Ποιος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση Μελισσανίδη στη διαμάχη με τον Κούγια