MENU

Από το μεσημέρι της Τετάρτης οπότε και ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για την 3η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός… ουρλιάζει για τους διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Το SDNA, βέβαια, ανέδειξε ήδη την πραγματικότητα: Ο Καλογερόπουλος που σφυρίζει στα Πηγάδια και για τον οποίο χαλάνε τον κόσμο στον Ολυμπιακό, έχει διευθύνει 14 αγώνες των «ερυθρολεύκων», εκ των οποίων οι Πειραιώτες έχουν νικήσει στους… 13! Δηλαδή νίκες σε ποσοστό… 93%!

Όλη η φασαρία γίνεται επειδή στο ένα και μοναδικό ματς που δεν έληξε με νίκη του Ολυμπιακού (13/2/2016: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0), οι «ερυθρόλευκοι» απέτυχαν να πάρουν αήττητοι το πρωτάθλημα.

Όμως οι οπαδικές εφημερίδες που εκφράζουν τις θέσεις του Ολυμπιακού, δεν στέκονται μόνο στον Καλογερόπουλο: Αναφέρονται και στους βοηθούς διαιτητές που ορίστηκαν στο ματς με την Ξάνθη, τον Καρατζίκα και τον Ευθυμιάδη. Η μία μιλάει για… «τριπλέτα-φωτιά», ενώ η άλλη για… «φονικό τρίο»!

Μετά τον Καλογερόπουλο, λοιπόν, ας μιλήσουμε για τον Αντώνη Καρατζίκα, για τον οποίο επίσης χαλάνε τον κόσμο στον Πειραιά.

Ο βοηθός διαιτητής από την Αθήνα, ήταν εκ των βοηθών του αλήστου μνήμης τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας του 2013, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Φυσικά, ούτε εκείνος είχε δει το χέρι του Μανιάτη…

Στις 28 Μαρτίου 2014, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης δικάζονται στο Στ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κατηγορούμενοι για αθέμιτη παρέμβαση προς τους διαιτητές, όταν στον ημίχρονο του τελικού είχαν επισκεφτεί τα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απαλλάχθηκαν τότε λόγω αμφιβολιών.

Όλοι οι μάρτυρες της υπόθεσης (διαιτητές, παρατηρητές, στελέχη ΕΠΟ κλπ) υποστήριξαν ότι ο Μαρινάκης τους επισκέφτηκε στο ημίχρονο για να ευχηθεί «καλή επιτυχία» και να παίξουν 50-50.

Μεταξύ των μαρτύρων ήταν και ο Αντώνης Καρατζίκας…

Ο βοηθός ρέφερι, όμως, δεν είχε ακούσει τίποτα, διότι όπως υποστήριξε ενόρκως είχε πάει… τουαλέτα!

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει προς το δικαστήριο: «Όταν ήρθαν οι Μαρινάκης, Θεοδωρίδης, εγώ ήμουν τουαλέτα. Δεν τους είδα να μπαίνουν στα αποδυτήρια. Τους είδα μόνο να βγαίνουν. Αυτό που είπαν, πάντως (σ.σ. «καλή επιτυχία, παίξτε 50-50»), είναι κάτι κοινό».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τον Καρατζίκα: «Για ποιον λόγο ήρθε στο ημίχρονο και όχι στην αρχή ο κ. Μαρινάκης;», για να πάρει την απάντηση από τον βοηθό διαιτητή: «Υποθέτω ότι ο κ. Μαρινάκης ήρθε στο ημίχρονο γιατί δεν είχε έρθει να μας ευχηθεί πριν από το αγώνα»!

Αυτά, λοιπόν, από τον βοηθό για τον οποίο χαλάει τον κόσμο ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της Ξάνθης…

Αν μη τι άλλο, το λες και… αχαριστία το να μην θες στα παιχνίδια σου κάποιον που κάποτε ήρθε στο δικαστήριο όπου ήσουν κατηγορούμενος και… είπε την αλήθεια για σένα! Ουσιαστικά σε υποστήριξε!

Υ.Γ: Υπάρχει μια ελληνική έκφραση που μιλάει για… «στημένες λεμονόκουπες», που τις πετάς όταν πια δεν έχουν άλλο χυμό να βγάλουν…

Φωνάζουν για τον βοηθό που κάποτε… ήταν τουαλέτα!