MENU

Η πρόκριση επί της Γκαμπάλα γέννησε προσδοκίες! Η εξαιρετική παρουσία για 60 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο στη Λεωφόρο δημιούργησε ψευδαισθήσεις. Για άλλη μια χρονιά, όμως, ο κατήφορος διαρκείας που βιώνει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αποτελεί μια σκληρή και επώδυνη πραγματικότητα για τους φίλους του. Κι ακόμη καλά – καλά δεν έχει ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Ακόμη δεν έχουμε μπει Σεπτέμβριο…

Κι όμως: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, για τρίτη φορά την τελευταία εξαετία. Με το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος, βλέπει την κορυφή της βαθμολογίας με το… κυάλι, καθώς – εξαιτίας και της περσινής ποινής του – βρίσκεται ήδη στο -6 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μόλις τη δεύτερη αγωνιστική.

Και σε τέτοιες στιγμές, καμία ανάλυση, κανένα άρθρο δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο η άποψη του κόσμου. Η γνώμη των αγνών φιλάθλων μιας ομάδας που πονάνε όταν τη βλέπουν να αποτελεί σκιά του ένδοξου παρελθόντος της.

Όπως συμβαίνει με κάθε ομάδα που βιώνει μια αγωνιστική αποτυχία – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αποτυχία επαναλαμβανόμενη – οι υποψήφιοι «ένοχοι» για την κακή της πορεία μπορεί να είναι τρεις. Η διοικητική ηγεσία της, ο προπονητής της, ή οι ποδοσφαιριστές της.

Έτσι, το SDNA καλεί σήμερα τους φίλους του Παναθηναϊκού να πάρουν θέση για τον βασικό υπεύθυνο της εικόνας που εμφανίζει η ομάδα. Φταίει η διοίκηση; Φταίει ο Μαρίνος Ουζουνίδης; Φταίνε οι ποδοσφαιριστές;

Δώστε τη δική σας απάντηση στο γκάλοπ που ακολουθεί και δείτε αυτομάτως την ετυμηγορία όλων των φιλάθλων που συμμετέχουν.

Ποιος είναι βασικός υπεύθυνος για το τραγικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν;

Choices
Poll SDNA: Ποιος είναι υπεύθυνος για το τραγικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού;