MENU

Όπως ενημερωθήκατε την Παρασκευή ο 26χρονος Αργεντίνος Εμάνουελ Ινσούα επανήλθε στο κάδρο για τη θέση του αριστερού μπακ για την οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί να υπάρξει ενίσχυση με έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Νίκλας Χουλτ.

Ο ποδοσφαιριστής ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηστικά που θέλει ο Έλληνας τεχνικός και αξίζει να σημειωθεί πως είχαν γίνει επαφές και όσο γινόταν προσπάθεια απόκτησης του Γκάμπριελ Σίλβα. Ο παίκτης ανήκει στην Ουντινέζε και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ της πατρίδας του.

Τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν εντείνει τις προσπάθειες απόκτησης του Ινσούα πιέζοντας την Ουντινέζε. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις από το συγκεκριμένο μέτωπο. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί ακόμα και οριστική συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει μεταξύ άλλων και από τις Μπόκα Τζούνιορς, Γρανάδα και Νιούελς.

Ο Παναθηναϊκός πλησιάζει στον Ινσούα!