MENU

Όπως είχε γίνει γνωστό από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει σε όλα με τον κορυφαίο σύλλογο της Αργεντινής προκειμένου να αποκτήσει τον Αντρέ Τσάβες που αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και την κάλυψη του κενού που άφησε ο Μάρκους Μπεργκ μετά την αποχώρησή του από την ομάδα.

Πλέον, το μόνο που απέμενε ήταν να λάβει την οριστική του απόφαση και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας παρουσιαζόταν διστακτικός. Τελικώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA από την Αργεντινή ο παίκτης πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα πράσινα. Έτσι, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει ένα πολύ σημαντικό για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου deal καθώς ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην πρωτεύουσα για τις υπογραφές έναντι του ποσού των 1,3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του (με το άλλο 50% να αποτιμάται επίσης 1,3 εκατ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός μπορεί να το εξαγοράσει εάν θέλει σε ορίζοντα 3ετίας, εκτός αν ο Τσάβες αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος οπότε και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η οψιόν αγοράς του 100% με άμεση καταβολή των επιπλέον 1,3 εκατ. ευρώ), ενώ οι ετήσιες απολαβές του Αργεντινού άσου θα είναι της τάξεως των 650 χιλ. ευρώ το χρόνο (σε αυτό το ποσό έκλεισε το deal με τον ατζέντη του 26χρονου επιθετικού).

Υπενθυμίζεται πως λίγο νωρίτερα, ο ίδιος σε δηλώσεις του για πρώτη φορά είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πλέον γίνονται προσπάθειες ο παίκτης να έρθει το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα έτσι ώστε να δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για την οποία υπάρχει προθεσμία μίας αλλαγής ως και 24 ώρες πριν την πρώτη σέντρα του ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Λεωφόρο προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς μιας και έχει κάνει προετοιμασία με τη Μπόκα και ήταν και στην αποστολή για το πρώτο της ματς στη σεζόν.

Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι προφανώς εύκολη καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, εντούτοις, θα εξαντληθούν τα περιθώρια, ενώ η πιθανότερη ημέρα άφιξής του στην Αθήνα είναι η Τετάρτη.

http://www.youtube.com/embed/W7ggUn64wzs?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
http://www.youtube.com/embed/bAKSNP5dTc4?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Είπε το «ναι» και έρχεται Αθήνα ο Τσάβες!