MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για το πώς του φαίνονται οι πρώτες κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτος με την αλλαγή στο προπονητικό επιτελείο. Νομίζω ότι το πέρασμα του Βλάνταν Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένο. Δεν ξέρω τους λόγους της αποχώρησης, αλλά μου προκάλεσε αίσθηση».

Για την επιλογή Στανόγεβιτς: «Δεν έχω καμία γνώση. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Κάθε απόφαση και το αποτέλεσμά της θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για το βιογραφικό του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι το βιογραφικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην Ελλάδα, ίσως για κάποιες άλλες χώρες ναι. Προφανώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν πήρανε έναν προπονητή χωρίς να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους».

Για το τι μπορεί να παίζει κυρίαρχο ρόλο στην Ελλάδα, αν όχι το βιογραφικό: «Τα μπάτζετ. Νομίζω, χωρίς να είναι απόλυτο αυτό που λέω, ότι το βιογραφικό θα έπρεπε να παίζει ρόλο, θα έπρεπε να κοιτάζουμε τις εμπειρίες του κάθε προπονητή, το ίδιο πιστεύω ότι έχει γίνει και στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί γίνεται αυτό το πράγμα, αλλά οι άνθρωποι των ομάδων ξέρουνε, φαντάζομαι ότι επιλέγουν τις σωστές λύσεις, για τους στόχους τους».

Για το αν ο ΠΑΟΚ επέλεξε προπονητή με κριτήριο το χαμηλό κόστος: «Δεν νομίζω ότι στον ΠΑΟΚ μπορεί να γίνεται λόγος για το μπάτζετ, αλλά είναι απορίας άξιο για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, καταλήγει σε μία απόφαση να πάρει προπονητή που ουσιαστικά δεν έχει περγαμηνές. Ορισμένες φορές, όταν δεν λαμβάνεις υπ’ όψιν το βιογραφικό, προφανώς σκέφτεσαι το μπάτζετ. Γιατί είναι διαφορετικό να πας σε έναν προπονητή με πλούσιο βιογραφικό και αλλιώς σε έναν που δεν έχει τόσο πλούσιο».

Για τον Άρη και αν πιστεύει ότι ο Κωστένογλου θα παραμείνει: «Νομίζω ότι είναι δεσμευτικός ο όρος στο συμβόλαιο που έχουνε με τον Νίκο. Ξέρω ότι σε περίπτωση που η ομάδα βγει στην Α’ Εθνική και από ότι ακούω έχει πολλές πιθανότητες, είναι όρος του συμβολαίου που έχει κάνει με τον κύριο Καρυπίδη. Πιστεύω ότι είναι πετυχημένη η πορεία που είχε ο Νίκος στον Άρη. Νομίζω ότι ήτανε πορεία πρωταθλητισμού».

Για τις πιθανότητες που έχει ο Άρης να ανέβει: «Εγώ δεν έχω κάποια πληροφορία που να είναι έγκυρη από κάποιον επίσημο φορέα, είναι αυτό που ακούγεται και αυτό που διαρρέει στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Νομίζω ότι ο Άρης ούτε έχει θέμα με την αδειοδότηση ούτε έχει κάποιο άλλο θέμα, πιστεύω ότι είναι πλέον καθαρά απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου και περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις».

Καρύδας: «Θα φανεί μέσα στο γήπεδο η επιλογή Στανόγεβιτς, θα ανέβει ο Άρης»