MENU

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκφράζουν πιά βεβαιότητα ότι τα έχουν βρει με την πλευρά του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού και πως ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι πολύ σύντομα παίκτης της Αλ-Αΐν!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλ-Αΐν έχει συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη για πολυετές συμβόλαιο (κατά πάσα βεβαιότητα είναι 2+1 ετών) με ετήσιες απολαβές μαμούθ που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια (καθαρά) ποσό τριπλάσια από αυτό που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό.

Η οικονομική αβεβαιότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, αλλά και τα απίστευτα λεφτά που εξασφαλίζουν το μέλλον του εφ’ όρου ζωής ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έγειρε την πλάστιγγα για τον Μπεργκ, ο οποίος ήταν σχεδόν αδύνατον να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση.

Προς το παρόν υπάρχει απόλυτη μυστικότητα για το ποσό που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η Αλ-Αΐν δίνει πολύ λιγότερα χρήματα από την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί μόνο το 55% και όχι ολόκληρο το ποσό!

Όπως αποδεικνύεται και στην πράξη, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά αφού εδώ και αρκετές ημέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έβγαζαν βεβαιότητα ότι ο Μάρκους Μπεργκ πολύ σύντομα θα φορέσει τη φανέλα της Αλ-Αϊν, παρά τις διαψεύσεις του Παναθηναϊκού για την ύπαρξη οποιουδήποτε θέματος!

Οι εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ραγδαίες αφού οι δύο πλευρές με πάσα μυστικότητα φαίνεται ότι δουλεύουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του Deal που αν τελικά ολοκληρωθεί αλλάζει ολοκληρωτικά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό.

Τελειώνει του Μπεργκ στην Αλ-Αΐν!