MENU

Συνάντηση υπό μορφήν... απολογίας για το παράπτωμά του είχε σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού άκουσε τον Βραζιλιάνο στόπερ να δηλώνει μετανιωμένος για τη στάση του την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να αναγνωρίζει ότι το λάθος του.

"Επρεπε να παίξω με την ομάδα, ήταν λάθος μου..." φέρεται να είπε ο Μολέδο στον "Λύμπε", επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του SDNA επί του θέματος, κάτι που άλλωστε έκανε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sport FM 94,6.

Πέραν του πειθαρχικού παραπτώματος του Μολέδο, ο οποίος ενημερώθηκε ότι θα τιμωρηθεί με πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν από τη στιγμή που έχει ακόμα συμβόλαιο με το σύλλογο και μόνο εάν υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ταυτοχρόνως, πάντα στο... τραπέζι βρίσκεται η πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με βελτιωμένες απολαβές (από τις 350 χιλ. ευρώ το χρόνο που λαμβάνει με την υπάρχουσα συμφωνία) από τον Παναθηναϊκό και το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή για το συγκεκριμένο ζήτημα...

Πρόστιμο στον μετανιωμένο Μολέδο, πιθανή πλέον η παραμονή στον Παναθηναϊκό!