MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για το αν έχει κλείσει η διαδικασία με την υπόθεση Πουρτουλίδη: «Τυπικά δεν έχει κλείσει γιατί η Σούπερ Λιγκ το έχει αφήσει ανοιχτό το θέμα. Εβαλε προθεσμία να προσκομίσουμε μέχρι σήμερα την εξόφληση, εγώ έστειλα υπόμνημα και ο Ηρακλής τα κατάλληλα έγγραφα.

Η Σούπερ Λιγκ έστειλε έγγραφο στο διαιτητικό δικαστήριο και στη διοικούσα επιτροπή τι συνιστά εξόφληση, ανήκουστα πράγματα, αυτά τα μαθαίνουν στο πρώτο έτος της νομικής. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ουσιαστικό, προσπαθούν να σώσουν πάση θυσία τον Λεβαδειακό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Ηρακλής έχει σωθεί αγωνιστικά, το τι θα γίνει στην αδειοδότηση είναι άλλο θέμα».

Για την καθυστέρηση της επικύρωσης της βαθμολογίας: «Το σωστό θα ήταν να γίνει ολική επικύρωση, ήταν και κάτι σωστό που είπε ο κ.Κούγιας. Μπορεί να έχουν θέμα με την αδειοδότηση και ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ. Υπάρχει μια πυραμίδα προβλημάτων με τους κανονισμούς, υπάρχουν κενά. Υπάρχει ένα πλαίσιο απαράδεκτο με διαφορετικά μέτρα και σταθμά στις υποθέσεις που υπάρχουν».

Για το αν έχει το δικαίωμα ο κ.Σιμιτζόγλου να μην λάβει υπόψη τη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή: «Οι κανονισμοί προβλέπουν συγκεκριμένα πράγματα, αλλά δεν γίνεται να μην λαμβάνουν έγγραφο που καθιστά πραγματικό γεγονός. Είναι το κλειδί η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή που το επιβεβαιώνει και η αστυνομία».

Για την αδειοδότηση του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής εκλήθη να συμπληρώσει κάποια έγγραφα που του έλειπαν. Ο φάκελος έχει υποβληθεί, όλοι έχουν κενά και δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με υποβιβασμό. Απορώ πώς διέρρευσε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος πήραν αδειοδότηση ενώ υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας».

Για τον Παπαθανασάκη: «Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που προσπαθεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, κάνει αγώνα υπεράνθρωπο μαζί με τον κ.Μπέζα και άλλους ανθρώπους. Το θέμα είναι ότι πληρώνει. Είναι υποκρισία από τη Σούπερ Λιγκ να προσπαθεί να ρίξει μια ομάδα που έχει σωθεί αγωνιστικά και οι παίκτες που έχει σε εκκρεμότητα δηλώνουν ότι έχουν εξοφληθεί».

Για το αν θα μπορέσει να πουλήσει τον Ηρακλή: «Αν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν νομίζω να αρνηθεί, όμως αφού αγωνίζεται για την ομάδα γιατί να την παρατήσει. Δεν δείχνει διάθεση να αφήσει την ομάδα στην τύχη της. Εχει επενδύσει 3 εκατομμύρια ευρώ, αγωνίζεται για την ομάδα και για την περιουσία του και γιατί να τα χάσει; Αυτό λέει ο κ.Παπαθανασάκης, και αν υποβιβαστεί η ομάδα θα χάσει και αυτός την περιουσία του».

Παναγόπουλος: «Ο Ηρακλής δεν έχει θέμα, προσπαθούν να σώσουν πάση θυσία τον Λεβαδειακό»