MENU

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Αλεξανδρή των δημοτικών συμβούλων, τον Βασιλόπουλο και τι έκανε ο αντιδήμαρχος Πάνος όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που δήθεν τον… ξυλοκόπησε!

Επηρεασμένος προφανώς από τα... ένδοξα χρόνια του Ολυμπιακού, την αγαπημένη ομάδα του Αρη Βασιλόπουλου που με τις εφημερίδες της στηρίζει την προσπάθεια του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας να καθυστερεί το γήπεδο της ΑΕΚ, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο περιθώριο της παρέλασης, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κουμαριανός. Συγκεκριμένα ο εν λόγω σύμβουλος, που έγινε γνωστός πέρα από το… οικογενειακό του περιβάλλον και τους συντρόφους του στη Δύναμη Πολιτών με αυτό το άρθρο, ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια και έγινε ρεζίλι ακόμη και στις αστυνομικές δυνάμεις που τον προστάτευαν μαζί με τον δήμαρχο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν την καθιερωμένη παρέλαση ο Δήμαρχος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο που υπάρχει στη Νέα Φιλαδέλφεια γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμβούλους του και τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής την ίδια ώρα που περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ διαμαρτύρονταν κόσμια φωνάζοντας ρυθμικά “ψεύτη - ψεύτη” και “ρουφιάνε -ρουφιάνε”. Λόγω της παρουσίας των παιδιών δεν ακούστηκε κανένα υβριστικό σύνθημα. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής η αστυνομική δύναμη που τον πρόσεχε μαζί με δύο μπράβους με πολιτικά πρότεινε στον δήμαρχο να πάει με αυτοκίνητο στην πλατεία Πατριάρχου για να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Ο Δήμαρχος θέλοντας να κάνει τον ήρωα αρνήθηκε και μαζί με τους συμβούλους του και αστυνομική δύναμη που αναλογούσε με 3-4 αστυνομικούς για κάθε ένα από τους αριστερούς αγωνιστές ξεκίνησαν με τα πόδια. Από πίσω οι οπαδοί της ΑΕΚ που χωρίς να τους ακουμπάνε διαμαρτύρονταν έντονα για την στάση του δημάρχου απέναντι στο γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και τον Κουμαριανό για το άρθρο του. Και περίπου στη μέση της διαδρομής συνέβη το εκπληκτικό!

Ο σύμβουλος Κουμαριανός ξαφνικά έπεσε μόνος του κάτω, σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει σαν υστερικός ζητώντας την σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ. Μάλιστα για κακή τύχη του… Αλεξανδρή τω δημοτικών συμβούλων πιο κοντά του εκείνη την στιγμή βρισκόταν ένας φίλος της ΑΕΚ άνω των 50 ετών που απλά ήθελε να διαμαρτυρηθεί.

Τόσο ο θεατρίνος σύμβουλος όσο και οι υπόλοιποι της παρέας με πρώτο τον Βασιλόπουλο πήραν την καλύτερη απάντηση από έναν εκ των αστυνομικών που τους συνόδευε ο οποίος στην απαίτηση να συλληφθεί ο φίλαθλος της ΑΕΚ απάντησε: Γιατί, τι σας έκανε; Εγω ήμουν δίπλα, έπεσες μόνο σου!’ Η όλη εξέλιξη προκάλεσε γέλια στους φίλους της ΑΕΚ και η πορεία της περίεργης αυτής συντροφιάς κατέληξε στην πλατεία όπου ο δήμαρχος πήρε θέση υπό τις ιαχές “ψεύτη - ψεύτη” και παρακολούθησε την παρέλαση.

Πάνος: Δεν σας ξέρω κύριε

Εκτός από το ευτράπελο γεγονός με τον Κουμαριανό υπήρξε άλλο ένα περιστατικό που αξίζει να αναφερθεί. Ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε προσπαθήσει να συνομιλήσει μπροστά σε κάμερα με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κύριο Πάνο με αποτέλσμα να εκδοθεί ανακοίνωση για δήθεν ξυλοδαρμό του προέδρου τον πλησίασε και ενώπιον των αστυνομικών που τον προστάτευαν του είπε: Είμαι αυτός που είπατε ότι σε έδειρα. Τώρα που είναι και η αστυνομία μπροστά πάμε να μου κάνεις μήνυση. Λέγε ρε. Σε ακούμπησα; Κάνε μου ΤΩΡΑ μήνυση!”. Η απάντηση του κυρίου Πάνου; “Δεν σας ξέρω κύριε…” Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: aek365.gr

Απίστευτο: Δημοτικός σύμβουλος του Βασιλόπουλου έπεσε μόνος του και ζήτησε… σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ!