MENU

Αίσθηση προκάλεσε μία ατάκα του Αλέξη Κούγια σε συνέντευξη του στο βράδυ της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό Astra TV.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ήταν τυχαία η μεταστροφή του ίδιου και τις ΑΕΛ στις φίλα προσκείμενες ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της Λάρισας αιφνιδίασε με την απάντηση του, αφού φάνηκε να μπερδεύει την γλώσσα του: «Όχι, όχι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν δεν έκανα αυτή την επιλογή, η ΑΕΛ δεν θα ήταν πρώτη. Δεν υπήρξε ποτέ φιλική επιλογή»

- «Δεν θα έπαιζε στην Άλφα Εθνική» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος για να πάρει ξανά τον λόγο ο κύριος Κούγιας:

«Ένα λεπτό να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τον κύριο Μαρινάκη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ», με τον έτερο οικοδεσπότη της εκπομπής να αναφωνεί με έκπληξη: «Τι είπατε τώρα; Τώρα τι είπατε; Τι είπατε τώρα;».

Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ παραδέχθηκε αυτολεξεί ότι "από τότε άρχισε μία ηρεμία στην σχέση μου με τον Ολυμπιακό, που αν δεν υπήρχε, η ΑΕΛ δεν θα ανέβαινε στην Super League"

«Παράνομες οι κασέτες του Koriopolis»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του στο Astra TV, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την άποψη ότι οι κασέτες της ΕΥΠ που βρίσκονται στη δικογραφία του σκανδάλου «Κoriopolis» είναι παράνομες και ότι δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη του δικαστηρίου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας στήριξε την άποψη του αυτή στο γεγονός πως η απομαγνητοφώνηση των cd δεν έχει γίνει με τη σωστή διαδικασία και πρόσθεσε ότι δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη δικογραφία.

Υποστήριξε επίσης (το σχετικό απόσπασμα βρίσκεται στο 54’35’’) ότι αν ήταν συνήγορος υπεράσπισης θα είχε ζητήσει πραγματογνωμοσύνη για τις απομαγνητοφωνήσεις, αίτημα που έχει ήδη κατατεθεί πολλάκις από τους δικηγόρους του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει αποδεκτό, ενώ χαρακτήρισε τις κασέτες με τις συνομιλίες του Νικόλα Πατέρα με τον Αχιλλέα Μπέο, ως υποκλαπείσες, επομένως παράνομες.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 29’:39’’, αλλά και στο 35':00'' του βίντεο, αλλά και κομμένες τις επίμαχες στιγμές.

http://www.youtube.com/embed/8rYCKBmsaho?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Κούγιας: «Χωρίς την μεταστροφή μου στον Μαρινάκη, η Λάρισα δεν θα ανέβαινε» (vid)