MENU

Χαμηλό βαθμό, που σημαίνει πως θα τεθούν στο περιθώριο για τις επόμενες αγωνιστικές, έβαλε –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA- ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας), στους βοηθούς διαιτητές του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ, Δημήτρη Τάτση και Γιάννη Μπετσόγλου.

Ο πρώτος υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Μάνταλο στο 51’, σε μια φάση που θα κατέληγε σε γκολ αφού ο Αραούχο σκόραρε σε κενό τέρμα. Το λάθος ήταν σοβαρό, καθώς ο αρχηγός της ΑΕΚ καλυπτόταν ξεκάθαρα.

Ο δεύτερος, υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Λημνιό που σκόραρε στο 77’ από κεφαλιά-πάσα του Λε Ταλέκ, με συνέπεια το γκολ να ακυρωθεί. Επιβαρυντικό για τον βοηθό ήταν και το γεγονός ότι καθυστέρησε να σηκώσει την σημαία του, ενώ στις διαβουλεύσεις με τον διαιτητή ήταν αμήχανος και όχι και τόσο σίγουρος. Εν τέλει το πήρε πάνω του και χρεώνεται εξ ολοκλήρου το λάθος, αφού ο διαιτητής δεν μπορούσε να έχει άποψη.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Θάνο (Γρεβενών), είχε γενικά μια καλή διαιτησία, χωρίς κάποιο σημαντικό λάθος, γεγονός που αναγνώρισε και ο Θόδωρος Γκαϊτατζής.

«Καθαρός» ο Θάνος, παραπέμπονται οι βοηθοί του Περιστερίου!