MENU

Ο νυν προπονητής μίλησε για όλα όσα γινόντουσαν όταν ήταν ποδοσφαιριστής και τα λόγια του για τις βουτιές που έκανε για να κερδίσει ένα πέναλτι ξεγελώντας τον διαιτητή ήταν αυτά που προκάλεσαν περισσότερο τους Έλληνες φιλάθλους, ακόμα και αυτούς του Ολυμπιακού!

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έκανε ντόρο και αναφέρθηκε στα πέναλτι μούφα που έπαιρνε όταν φορούσε τη φανέλα του ποδοσφαιριστή. Τι είπε μόλις χθες;

«Δεν πρέπει να κολλάμε σ’ αυτό. Δεν είναι μόνο αυτό. Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Όχι, μην το δώσεις...».

«Έπεφτα έτσι και έπαιρνε πρωταθλήματα ο θρύλος κάλπικα»

Στις 18 Σεπτεμβρίου ο Αλέκος είχε σχολιάσει την τακτική του Ηρακλή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όταν οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και επικράτησαν με γκολ του Ιντέγε:

«Tον Ολυμπιακό για να τον κερδίσεις πρέπει πρώτα να μάθεις να είσαι όρθιος και όχι να πέφτεις κάτω κάθε λίγο καταλάβατε ή μπα;», ήταν το καυστικό σχόλιο του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού. Μάλλον, θα ήθελε οι παίκτες του Ηρακλή να πέσουν για πέναλτι...

Τα λεγόμενα του για την αναμέτρηση του γηραιού με τους ερυθρόλευκους είχε προκαλέσει και τότε σχόλια του τύπου ότι και ο ίδιος έπεφτε για να κερδίζει πέναλτι, με τον Αλεξανδρή δύο μέρες αργότερα να επιστρέφει διαδικτυακά. Πόσταρε ένα βολ πλανέ του από το ματς φιέστα με την Πάρμα στο ΟΑΚΑ και έγραψε ειρωνικά:

«Επειδή άρεσε σε πολλά σάιτ, είπα να ανεβάσω και μια φώτο που έπεφτα έτσι και έπαιρνε πρωταθλήματα ο θρύλος κάλπικα»! Τελικά, ήταν κάλπικα ή όχι μετά τα χθεσινά του λεγόμενα;

Ακόμα πιο πρόσφατα (20 Νοεμβρίου 2016) παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport» και τόνισε τι τον ενοχλεί περισσότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ότι το μόνο που ξέρουν να κάνουν όλοι είναι να διαμαρτύρονται. Στην Ελλάδα για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι. Ποτέ εμείς... Εδώ όμως ασχολούμαστε συνεχώς με τη διαιτησία και την ΕΠΟ. Βλέπω προπονητές που πηγαίνουν στις συνεντεύξεις Τύπου και λένε ότι μας αδίκησε ο τάδε διαιτητής ή βοηθός γιατί έδωσε ένα ανάποδο πλάγιο, δεν ήταν οφσάιντ και δεν μιλούν για τα αγωνιστικά. Ενδεχομένως γιατί εκεί υπάρχει πρόβλημα. Εκείνοι τα κάνουν όλα σωστά; Δεν φταίει για όλα η διαιτησία». Τα συμπεράσματα δικά σας...

«ΓΟΝΕΙΣ! Μην αφήσετε ποτέ τον αθλητισμό να μπει ανάμεσα σε εσάς και τα παιδιά σας»

Εκτός από το αθλητικό κομμάτι, ο παλαίμαχος στάθηκε και στο... οικογενειακό: «Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες».

Διαβάστε τι είχε ποστάρει στις 11 Μαρτίου στην προσωπική του σελίδα στο facebook με φωτογραφία, ο προπονητής Αλέξης Αλεξανδρής για να συμβουλεύσει γονείς:

«ΓΟΝΕΙΣ! Μην αφήσετε ποτέ τον αθλητισμό να μπει ανάμεσα σε εσάς και τα παιδιά σας. Μην αφήσετε την απόδοση τους να χαλάσει την σχέση που έχετε. Να είστε ο πιο πιστός οπαδός τους και να ενθαρρύνετε πάντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. όταν είναι απογοητευμένα να τους ανεβάζετε το ηθικό και όταν καβαλάνε το καλάμι να τους δίνετε να καταλάβουν την αξία της ταπεινότητας»!

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε ο παλαίμαχος φορ «χτύπησε» ξανά: «Η διαφορετικότητα τελικά τρομάζει τόσο κόσμο, που πραγματικά απορεί με την αμάθεια την κακία που αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα.. ζήτω ο κομπλεξισμός.. ζήτω ο λαϊκισμός... ζήτω η μικροπρέπεια κ η στενομυαλιά... ζήτω η γύμνια κ η ψευτοκουλτούρα των δήθεν κ των αδικημένων μίζερων ανθρώπων...».

Πάντως, λίγη ώρα αργότερα κατέβασε την παραπάνω ανάρτηση, και ανέβασε μια φωτογραφία που έγραφε: «Ποτέ μην απολογείσαι γι' αυτό που νιώθεις. Είναι σαν να λες συγγνώμη που είμαι αληθινός».

Άλλαξε ο Αλέκος, και έκανε τις δηλώσεις του αλλιώς... (pics)