MENU

Σε επιδημία τείνουν να εξελιχθούν τα συνεχιζόμενα και διαρκή λάθη των βοηθών διαιτητών τη φετινή σεζόν, σε σημείο να βλέπουμε σε γενικές γραμμές καλές διαιτησίες, αλλά να έρχονται οι βοηθοί με τις υποδείξεις ή τις μη υποδείξεις τους και να χαλάνε όλη την εικόνα.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκαλέσει εντονότατη δυσφορία και προβληματισμό στις τάξεις της ΚΕΔ και την ηγεσία της, δηλαδή στον Σταύρο Τριτσώνη και τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Θυμήθηκαν βέβαια να εκφράσουν αυτή τη δυσαρέσκεια την στιγμή που ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ-οφσάιντ στο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ενώ ήδη έχουν γίνει απίστευτα «εγκλήματα» στο πρωτάθλημα, με υποδείξεις βοηθών που αλλοίωσαν αποτελέσματα και διαμόρφωσαν τον βαθμολογικό πίνακα.

Σε κάθε περίπτωση, η δυσφορία που βγάζει η ΚΕΔ γίνεται εντονότερη αν λάβουμε υπόψη μας ότι πολλές λάθος υποδείξεις, γίνονται από βοηθούς που είναι διεθνείς, ή τέλοσπάντων έχουν μεγάλη εμπειρία και είναι αδιανόητο να υποπίπτουν σε γκάφες που αλλοιώνουν αποτελέσματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Σταύρος Τριτσώνης, όσο και ο Μιχάλης Κουκουλάκης, έλεγαν τις τελευταίες ώρες στο περιβάλλον τους ότι «οι πάντες κρίνονται και κρίνονται για όλα! Ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν πλέον»!

Είναι σαφές ότι για το δίδυμο της ΚΕΔ, τα συνεχιζόμενα λάθη των βοηθών θεωρούνται ακατανόητα και κυρίως ότι χαλάνε την όποια προσπάθεια μπορεί να γίνεται τους τελευταίους μήνες για να βελτιωθεί η εικόνα της διαιτησίας. Απλά το timing που επέλεξαν για να αντιδράσουν, προβληματίζει… Οι αφορμές είχαν δοθεί πολύ πριν και σε πολλά ματς!

Το τι μέτρα θα λάβουν και πώς θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, θα φανεί στο πολύ άμεσο μέλλον, αλλά προς το παρόν (και είναι τουλάχιστον σημαντικό αυτό αφού δεν συνέβαινε στο παρελθόν) όποιος βοηθός προκαλεί με τις υποδείξεις τους μπαίνει στο «ψυγείο» για συνετισμό.

Δέχτηκε γκολ-οφσάιντ ο Ολυμπιακός, έβγαλε δυσαρέσκεια η ΚΕΔ!