MENU

Πρώτα από όλα θεωρώ αδιανόητο ο ίδιος παραβάτης παίκτης να παραδέχεται την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή και να υπάρχει καθηγητής διαιτησίας, ο οποίος σε μια περίοδο υπόγειας έντασης γύρω από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Βαρούχας υποπίπτει σε τέτοιο ατόπημα. Πολλές φορές έχει προσπαθήσει να εξισορροπήσει όργια κατά του ΠΑΟΚ με αμφισβητούμενες φάσεις και θυμάμαι χαρακτηριστικά το περσινό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με τον Παππά στην Τούμπα.

Δεν ξέρω γιατί το κάνει, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι έχει εμπάθεια αλλά είμαι υποχρεωμένος να αναζητήσω τους λόγους που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ίσως να έχει ποτιστεί με την νοοτροπία ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίρνει τέτοιες απόψεις στο χαβαλέ, κάτι το όποιο βεβαία δεν ισχύει την δεδομένη χρονική στιγμή και καλό θα ήταν να το μετρήσει αλλιώς.

Υπενθυμίζουμε τον κ.Βαρούχα, ότι ο βασικός λόγος που οι συνάδελφοι του σήμερα έχουν την δυνατότητα να σφυρίζουν 50-50, είναι ο ΠΑΟΚ και η επένδυση που έκανε για να αλλάξουν οι ισορροπίες, στο σαθρό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί και να αισθάνεται πως με την αλλαγή διαιτησίας και την έλλειψη κραυγαλέων αποφάσεων του παρελθόντος, ο ίδιος δεν θα έχει θέση στα τηλεοπτικά πάνελ ή στο παρασκήνιο της διαιτησίας. Αυτό ίσως του προκαλεί ανασφάλεια, όμως με τα ίσως δουλεία δεν κάνουμε, ελπίζω από εδώ και πέρα να λειτουργήσει για το κοινό καλό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να σταματήσει να ψάχνει ισορροπίες μεταξύ παραγόντων που πραγματικά επενδύουν και εφετζήδων που στηρίζουν τα πάντα στην επικοινωνία.

ΥΓ. Σύντομα θα έρθει η στιγμή, που θα μετρήσουμε όλα όσα έχει κάνει ο καθένας για την συμμαχία. Εμείς τα έχουμε καταγραμμένα όλα, όχι σαν τον κυρ Σάββα που ισχυρίστηκε ότι έχει φακελωμένους τους πάντες, αλλά με καταγραφή γεγονότων που οδηγούν στο τελικό συμπέρασμα. Ελπίζω να μην χρειαστεί.

Παναγιώτη, το χάνεις…