MENU

Δεν ήθελα να γράψω για το θέμα, γιατί δεν υπάρχει θέμα, αλλά θα το κάνω επειδή κάποιοι το συντηρούν και πρέπει να κλείσει. Κυκλοφορεί από το βράδυ της Κυριακής ένα «φίδι» σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Πατέρας ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεωφόρο στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ξεκίνησε από μια δημοφιλή οπαδική σελίδα στο facebook, μπήκε σε κάποιο σάιτ, γράφτηκε το πρωί σε εφημερίδα και μετά η αναπαραγωγή «χόντρυνε» ακόμη περισσότερο. Προσωπικά δέχτηκα ένας Θεός ξέρει πόσα μηνύματα τόσο στο inbox όσο και δημόσια στo facebook.Απάντησα ξεκάθαρα και σε όλους τους τόνους πως η φημολογία αυτή ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Το είπα μάλιστα και στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο διότι έβλεπα και ένοιωθα πως επειδή η… ελπίδα πεθαίνει τελευταία μπορεί ορισμένα παιδιά να έχουν μπερδευτεί.

Φυσικά και θα μπορούσε να έχει βάση, με την έννοια ότι ο άνθρωπος αυτός έχει πληρώσει ένα σωρό λεφτά για την διετή ενοικίαση μιας εκ των σουιτών στο Απόστολος Νικολαιδης.

Επομένως δεν θα ήταν παράξενο να πάει και να δει ένα ματς. Δεν το έχει κάνει ωστόσο ΠΟΤΕ από τη μέρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα το κάνει και στο άμεσο μέλλον.

Εφόσον δεν σκέφτεται να γυρίσει στην ομάδα, δεν επιθυμεί με κάποια παρουσία του στις εξέδρες να προκαλέσει «συνειρμούς», «ελπίδες» και ότι άλλο μπορεί ο καθένας να φανταστεί και δεν θα ΄χει βάση. Ούτε και περαιτέρω «φθορά» στην παρούσα διοίκηση, αφού Παναθηναϊκά ο ρόλος του ήταν και είναι πάντοτε ενωτικός . Αποτελεί συνειδητή επιλογή του η αποχή και αν θέλετε τη γνώμη μου από τη στιγμή που για τους δικούς του λόγους δεν επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με τον σύλλογο ορθώς πράττει. Την σουίτα που λέτε την έχει για την οικογένειά του και για τους στενούς του φίλους και ο ίδιος την έχει δει στην κυριολεξία μόνο από φωτογραφία.

Επίσης, να είναι σίγουροι φίλοι και εχθροί πως αν ποτέ ο Πατέρας επιλέξει να βρεθεί σε κάποιο παιχνίδι και επειδή η παρουσία του ως μέγεθος και ως γκελ που κάνει ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να περάσει απαρατήρητη, θα τον δουν μέχρι και οι… τυφλοί. Είναι λοιπόν δυνατόν να πήγε την Κυριακή στο γήπεδο, σε ένα ματς μάλιστα που βρισκόμασταν στις εξέδρες «εμείς και εμείς» και να μην έγινε αντιληπτός από κανέναν; Από τις κάμερες που βρίσκονται έξω από τα επίσημα, την Νόβα που είναι απέναντι και ζουμάρει εκεί, κάποιον τέλος πάντων εκεί γύρω;

Για να κλείσει το θέμα και προς αποκατάσταση της αλήθειας να λυθεί και το «μυστήριο». Όντως ο Πατέρας ΕΡΧΕΤΑΙ στο γήπεδο. ΚΑΘΕ φορά. Εδώ και χρόνια. Δεν λέγεται όμως Νίκος, αλλά ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ. Και είναι ο 16χρονος γιος του. Και έρχεται σχεδόν πάντα με την ίδια παρέα και με την ίδια συνοδεία. Απορώ πως αυτή τη φορά έγινε θέμα, αφού βρίσκονται ΠΑΝΤΑ εκεί. Και προ σουιτών καθόταν και στην κερκίδα με τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην περίφημη φωτό λοιπόν που έκανε τον γύρω του κόσμου υπάρχουν δύο «μουσάτοι». Ο ένας, ο γωνιακός που και καλά «επέστρεψε», είναι ο κλασικός άνθρωπος της ασφάλειάς που έρχεται ΠΑΝΤΑ στο γήπεδο και που ερχόταν και παλιά. Και δεν μοιάζουν κιόλας, καθώς για όσους έχουν να τον δουν 5-6 χρόνια ο Πατέρας είναι όπως τον ξέρατε. Δεν έχει αλλάξει. Αυτά. Και να μην το ξεχνάτε. Αν ποτέ αποφασίσει να γυρίσει, θα το καταλάβετε. ΟΛΟΙ…

ΑΝ ξανάρθει, θα τον δουν και οι τυφλοί!