MENU

Ορατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό του Βίκτορα Κλωναρίδη, με βάσει πληροφορίες από τη Γαλλία που αναφέρουν ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το ρόλο που έχει φέτος στη Λανς και εξετάζει σοβαρά τον… επαναπατρισμό του!

Ο «Κλώνα» έχει μεν 10 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήμτος με τη δεύτερη της βαθμολογίας στη Λιγκ 2, Λανς, πλην όμως οι περισσότερες εξ αυτών είναι ολιγόλεπτες και ως αλλαγή (μόλις τρεις βασικός), με συνέπεια να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που τυγχάνει και τις συνθήκες που έχει συναντήσει.

Ο Κλωναρίδης πήγε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Λανς (έχει συμβόλαιο έως το 2018) έναντι συμβολικού τιμήματος που δεν ξεπερνά τις 200 χιλ. ευρώ, επειδή δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Στραματσόνι μετά την απόκτηση των Ιμπάρμπο και Εμποκού, και ο ίδιος επιθυμούσε μεγαλύτερο ρόλο στους «πράσινους».

Πλέον ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ο Στραματσόνι δεν υφίσταται στο πάγκο της ομάδας, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης είναι θετικά διακείμενοι σε ενδεχόμενη επιστροφή του 24χρονου περιφερειακού επιθετικού.

Παναθηναϊκός: Γέφυρες επιστροφής Κλωναρίδη!