MENU

Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Λανγκ κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Με πολλές άκρες στη Γερμανία σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα αλλά και στην Ιταλία, διαθέτει εκλεκτό πελατολόγιο.

Ο Λανγκ είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα ονόματα που διαθέτει το συγκεκριμένο γραφείο και ήδη έχει προτείνει τον παίκτη σε πολλές ομάδες της Γερμανίας. Είναι επιθυμία και του ίδιο του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης γιατί θέλει να κρατήσει τη θέση του στην εθνική ομάδα και να παλέψει στα ίσα με τον βασικό δεξιό μπακ της Ελβετίας, τον Στέφαν Λιχτστάινερ της Γιουβέντους.

Ο Λανγκ έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έκανε η Γκρασχόπερς και πλέον το κασέ που προσπαθεί να βρει (από τα 150.000 ευρώ που εισπράττει τώρα) είναι διπλάσιο και παραπάνω, κοντά στα 350.000 ευρώ.

Όντως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και όπως ανέφερε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης το SDNA, ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε ταξίδι στην Ελβετία την περασμένη Παρασκευή μόνο για τα μάτια του Λανγκ. Από εκεί και πέρα, όμως, αρχίζουν οι δυσκολίες.

Από την πλευρά του Λανγκ υπάρχει σιγουριά ότι θα βρεθεί ομάδα της Μπουντεσλίγκα που θα καλύπτει οικονομικά τον παίκτη. Ήδη η Φράιμπουργκ (είχε «ψαχτεί» το χειμώνα) έχει ανανεώσει το ενδιαφέρον της ενώ υπάρχουν άλλες δύο ομάδες της Γερμανίας που φαίνονται «ζεστές». Τον Ιανουάριο υπήρξε κίνηση από τη Φιορεντίνα αλλά η Γκρασχόπερς δεν αποδέσμευε τον Ελβετό. Σίγουρα, πάντως, δεν βιάζεται να πάρει άμεσα κάποια απόφαση.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση στον Λανγκ. Παρότι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή (πολύ καλές σέντρες, ισορροπημένη παρουσία σε άμυνα και επίθεση, σταθερή παρουσία στο σκοράρισμα, καλές τοποθετήσεις στην άμυνα) ταιριάζουν απόλυτα στα «θέλω» του Γιάννη Αναστασίου, γνωρίζουν καλά τα οικονομικά δεδομένα αλλά και τις προτεραιότητες του ποδοσφαιριστή.

Στην «πράσινη» λίστα υπάρχουν άλλα δύο ονόματα για τη θέση του δεξιού μπακ, τα οποία εξετάζονται επίσης εξονυχιστικά.

Τα δεδομένα για τον Λανγκ και με άλλους δύο