MENU

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε αρκετές σημαντικές αλλαγές με το δελτίο Τύπου της ομάδας να συμπληρώνει πως: «Στο ποδόσφαιρο μαγικά δεν υπάρχουν, ωστόσο, ο Δικέφαλος κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να αγγίζει πληρότητα ποδοσφαιριστών της τάξης του 99%. Επίδοση που τον κατατάσσει στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη στον συγκεκριμένο τομέα.

Η αλλαγή επιτελέστηκε το περασμένο καλοκαίρι όταν ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση ν’ ανέβει επίπεδο στο συγκεκριμένο νευραλγικό κομμάτι τόσο οργανωτικά όσο και σε επίπεδο παροχών. Άλλαξε τη δομή στο ιατρικό τιμ, προσέλαβε καινούριο εξειδικευμένο προσωπικό, εμπλούτισε τον εξοπλισμό και η Νέα Μεσημβρία έπαψε ν’ αποτελεί απλώς το γήπεδο που γίνονται οι προπονήσεις. Πλέον στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ υπάρχει ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής προκειμένου να φροντίσει το κορμί του ακόμα και κάτω από τις πλέον απαιτητικές συνθήκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ο Δικέφαλος άρχισε με την ατομική κι ενδελεχή καταγραφή των σωματικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ποδοσφαιριστή μέσα από μια σειρά εξετάσεων, προσάρμοσε αναλόγως τις προπονητικές επιβαρύνσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κι επίσης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ενεργητικής αποκατάστασης.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες μέσα από το PAOK FC Official App: Play Store / App Store

Πλέον στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ υπάρχουν οκτώ μέθοδοι θεραπείας που στο σύνολό τους δεν συναντώνται σε κανένα ελληνικό σύλλογο, ενώ έπειτα από τις εργασίες που ξεκίνησαν τον Ιούλιο και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο στη Νέα Μεσημβρία ο Δικέφαλος διαθέτει:

Πισίνα με ειδικό μετακινούμενο πάτωμα

Διαδρόμους νεροφλεξολογίας

Νέο, μεγαλύτερο ιατρείο

Νέο, μεγαλύτερο φυσικοθεραπευτήριο

Νέο, μεγαλύτερο γυμναστήριο

Την πλήρη ανάλυση για τον τομέα της αποθεραπείας και της αποκατάστασης μπορείτε να την διαβάσετε στο τελευταίο τεύχος του Toumba Magazine που κυκλοφορεί στα:

PAOK FC Official Stores (Τούμπα, κέντρο)

paokfc.gr (δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα)

Σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα.

Το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ στον τομέα της αποθεραπείας