MENU

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρίσκεται επί της ουσίας αυτή τη στιγμή στην 6η θέση σε ισοβαθμία με τη Skoda Ξάνθη στους 46 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να μείνει σε απόσταση βολής από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μετά τη χθεσινή του επικράτηση 50 βαθμούς. 

Την ίδια ώρα οι Περιστεριώτες αν καταφέρουν να κατακτήσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην έδρα τους μέσα στην οποία είναι αήττητοι σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος ακριβώς 2 χρόνια (από τις 6/4/2013 που ο Άρης έφυγε με το «διπλό» και με σκορ 1-0), τότε θα αποκτήσουν μια διαφορά σχετικής ασφαλείας τριών βαθμών από την Ξάνθη και έξι από τον Παναιτωλικό ενώ σε δύο εβδομάδες -αφού μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος- αντιμετωπίζει πάλι εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιζητώντας νέα νίκη που θα τον φέρει στην 5άδα.

Από την άλλη μεριά, η Κέρκυρα που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, έχει σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία έχοντας 40 βαθμούς, αλλά για να οριστικοποιηθεί και μαθηματικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κάτι τέτοιο, χρειάζεται τη νίκη στο Περιστέρι και να πάρει μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της.

Στα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων, ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει κάποια απουσία στον καταρτισμό της αποστολής, αφού σε αυτή συμπεριλήφθηκαν και οι Μαρσελίνιο, Αγκουαζί που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και μόνο ο Καραμάνος που είναι ανέτοιμος έχει μείνει εκτός.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, όμως έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα καθώς ο Σέρχιο Λεάλ υπέστη θλάση μέσα στην εβδομάδα, οι Ζουμπουλάκης, Ζορμπάς και Χουμπούτια είναι ανέτοιμοι ενώ ο Φάμπιο αποκλείστηκε, αφού είναι δανεικός από τον Ατρόμητο.

Το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει ισόπαλο 1-1 με τον Κόντο να ανοίγει το σκορ στο 61', αλλά ο Νίκος Λαζαρίδης στο 92' με κεφαλιά «χάρισε» τον βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Λιαχούδης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Αλεξέα (Μεσσηνίας), Απτοσόγλου (Αθηνών) και 4ο τον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας).Φόρμα ομάδων στις τελευταίες 5 αγωνιστικέςΑτρόμητος: Ν-Η-Ν-Ν-ΗΚέρκυρα: Ι-Ν-Ν-Ν-ΗΠιθανές ενδεκάδες: Ατρόμητος (4-3-3): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος – Κατσουράνης, Δημούτσος, Γκαρσία – Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (Καράσκο)Κέρκυρα (3-5-1-1): Κουτζαβασίλης, Μανωλάς, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, - Γκόμες, Σιόντης, Καρντόσο, Ανδρεόπουλος, Κόντος – Γκαζαριάν- Μαρκόφσκι

Νίκη με Κέρκυρα και έφυγε για... τελικό