MENU

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν πολύ κοντά στη γκέλα απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να βρουν -έστω και στο φινάλε- το δρόμο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ένα έργο... χιλιοπαιγμένο βέβαια τη φετινή χρονιά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, η οποία "πέταξε" ακόμη ένα πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έκανε το "καθήκον" της και πήρε αυτό που ήθελε.

Και τα τρία γκολ του Ολυμπιακού χθες εξάλλου σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, τα δύο δε μετά το 80'. Το ίδιο ακριβώς όμως συνέβη και στα περισσότερα φετινά ματς των πρωταθλητών.

Ενδεικτικό ότι και οι τρεις τελευταίες νίκες των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα που ήρθαν με συνολικά τέρματα 8-1, σημειώθηκαν όλα τα γκολ στο β' μέρος! Το μοναδικό φετινό ματς για τη Σούπερ Λιγκ όπου ο Ολυμπιακός σκόραρε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ήταν το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ενώ με τους "πράσινους", τη Λάρισα και την Κέρκυρα ήταν τα τρία ματς στα οποία δεν βρήκαν δίχτυα οι "ερυθρόλευκοι" μετά την ανάπαυλα!

Συγκεκριμένα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο Ολυμπιακός διέσυρε με 6-1 τη Βέροια, έχοντας σκοράρει από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, τα 16 από τα επόμενα 22 τέρματα που πέτυχε έκτοτε, σημειώθηκαν κατά το β' μέρος των αγώνων του...

Απίστευτο: 16/22 τέρματα του Ολυμπιακού στο β' ημίχρονο!