MENU

Ο Σέρτζιο Εσπινόζα ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων στην πρώτη νίκη στην ιστορία του που πέτυχε ο Ατρόμητος το 1976 μέσα στην Τούμπα.

Γεμάτος από όμορφες αναμνήσεις πρόσφερε το βραβείο στον συμπατριώτη του και του είπε τα εξής: «Συγχαρητήρια, ήσουν ο καλύτερος παίκτης του Ατρόμητου στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Αυτή την τιμή την είχα κι εγώ πριν από 40 χρόνια όταν ο μεγάλος Ατρόμητος Αθηνών είχε κερδίσει με δικά μου γκολ τον τότε πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να προσφέρεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του Ατρόμητου που είναι μια ομάδα με πολύ καλούς φιλάθλους».

Με την σειρά του ο άσος του Ατρομήτου δήλωσε: «Αυτό το βραβείο είναι για όλη την ομάδα και την προσπάθεια που έκανε για να γυρίσει το παιχνίδι. Είναι ένα ακόμη βραβείο για εμένα στην Ελλάδα και η κόρη μου θα είναι τώρα πολύ χαρούμενη γιατί μου είπε: «μπαμπά θέλω κάτι και για μένα». Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο κύριος Εσπινόζα ήρθε εδώ για να μου δώσει το βραβείο».

Στην ερώτηση αν θα «ριζώσει» στην Ελλάδα όπως ο Σέρτζιο Εσπινόζα, ο Χαβιέρ Ούμπιδες σημείωσε: «Ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά».

Το βραβείο στον «Ούμπι» από τα χέρια του Σέρτζιο Εσπινόζα!