MENU

Με βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε το πρωί της Δευτέρας το γήπεδο του Παναθηναϊκού! Όσοι βρέθηκαν από νωρίς στη Λεωφόρο ήρθαν αντιμέτωποι με εικόνες καταστροφής, καθώς πλημμύρισαν τόσο τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών και μία σουίτα του γηπέδου, όσο και η αίθουσα Πυγμαχίας του «τριφυλλιού»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, υπήρχε νερό στο χώρο των αποδυτηρίων, καθώς και σε μία από τις σουίτες που κατασκευάστηκαν πρόσφατα στο «σπίτι» των «πράσινων»!

Με… πισίνα έμοιαζε η αίθουσα που στεγάζει το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού στη Θύρα 5 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Η αίθουσα είχε πλημμυρίσει καταστρέφοντας εξοπλισμό που χρησιμοποιείται καθημερινά στις προπονήσεις με τις ζημιές να ανέρχονται στα 10.000 ευρώ!

Το απίθανο της ιστορίας δεν είναι, βέβαια, μόνο ότι πλημμύρισε το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν υπήρξε ούτε ένας υπεύθυνος στη Λεωφόρο. Ούτε προσωπικό, ούτε φύλακας με αποτέλεσμα οι ζημιές να γίνουν αντιληπτές τη Δευτέρα!

Από την καταστροφή γλίτωσε μόνο ο Τάφος του Ινδού!

Δείτε το βίντεο από την αίθουσα που στεγάζεται το τμήμα Πυγμαχίας

Διαβάστε τι έλεγε για την πλημμύρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του τη Λεωφόρο και το project της Διπλής Ανάπλασης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά και όσα αναφέρει στην τοποθέτησή του στο Facebook ο προπονητής Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Γιάννης Αϊδινιώτης.

Πλημμύρισε η Λεωφόρος! Νερό στα αποδυτήρια! (vid)