MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ με τον Ηρακλή και για το τι πήγε λάθος τον προηγούμενο μήνα και δε σκόραρε πολύ η ομάδα: «Το συγκεκριμένο γκολ μπήκε νωρίς, δεν είχα προλάβει να σκεφτώ πολλά. Ήταν ένα γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Δεν ξέρω τι να πω για το τι έφταιξε. Δεν ήταν ένα καλό διάστημα για εμάς, αλλά ελπίζουμε να το βελτιώσουμε στη συνέχεια».

Για τη νίκη στην Ιταλία και αν μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα, πάντα βοηθάει ψυχολογικά. Δε με ενδιαφέρει να είναι η Φιορεντίνα ή άλλος αντίπαλος, αυτό που έχει σημασία και είναι το κλειδί, είναι να συνεχίσουμε έτσι, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τη Δευτέρα τον Ατρόμητο: «Γκολ…».

Για τα γενέθλια του σήμερα και για τον απολογισμό που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που εύχομαι είναι το 2017 είναι να κερδίσουμε κάτι με τον ΠΑΟΚ και να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί με την οικογένεια του συλλόγου».

Για το γκολ στη Φλωρεντία που ήταν το πρώτο του μακριά από την Τούμπα: «Το συνειδητοποίησα κι εγώ, αλλά δεν έχω εξήγηση. Ίσως στην Τούμπα είναι πιο ξεχωριστά…».

Ροντρίγκες: «Συνέχεια ανάλογη με τη Φιορεντίνα»