MENU

Η απροθυμία των Αλαφούζου – Μελισσανίδη να παραστούν σε συνάντηση με τον Μαρινάκη, τινάζει στο αέρα το σχέδιό για να αποσπάσει διαβεβαιώσεις για «κλειστά στόματα» για τη διαιτησία, ενώ το πόρισμα της πυροσβεστικής, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει λόγο για εμπρησμό.

Επομένως δεν θα μπορεί να το προσπεράσει και να επαναρχίσει το πρωτάθλημα σα να μη συνέβη τίποτα. Ιδιαίτερα χωρίς να αποσπάσει τη δέσμευση των Big 4 για... σιωπητήριο σε θέματα διαιτησίας.

Ο Κουστσοκούμνης δεν περίμενε ότι θα υπάρξει απροθυμία από τις μεγάλες ΠΑΕ και όταν το συνειδητοποίησε, έλεγε, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στο περιβάλλον του ότι ίσως ήταν λάθος η απόφαση για αναβολή τουλάχιστον μέχρι να βγει το επίσημο πόρισμα της Πυροσβεστικής διότι αντιλαμβάνεται πως μετά την ανακοίνωση περί εμπρησμού δεν θα υπάρχουν επιπλέον μέτρα να ληφθούν.

Παράλληλα τόνιζε ότι πρέπει να βρεθεί λύση για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα (προφανώς μετά τη διακοπή μια εβδομάδας δεδομένου ότι δεν υπάρχει ΚΕΔ) και κατέληγε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα δεν αποκλείει να τα βροντήξει και να φύγει!

Τέλος, προς το παρόν, δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός για συνάντηση με τους προέδρους των ΠΑΕ κατά μόνας.

Σε αδιέξοδο ο Κουτσοκούμνης, εξετάζει όλα τα σενάρια!