Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπαθούν να έρθουν σε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς δεν είχε αποδέκτη την πρόσκληση ο πρόεδρος της ΠΑΕ.
Ωστόσο, φαίνεται πως ο Παπαθανασάκης αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να προχωρήσει στην ομάδα με τα δεδομένα που υπάρχουν και έτσι τις τελευταίες ημέρες προκύπτει διάθεση συνάντησης ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Ο στόχος της επιτροπής σωτηρίας του Ηρακλή είναι να υπάρξει μια συζήτηση για την διαφοροποίηση των διοικητικών δεδομένων στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εν λόγο συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές της νέας εβδομάδας, όπου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.